Zhakowane konto Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Nom, tylko jeszcze dochodzą xrefy (nie wiem jak to po polsku się nazywa - miejsca gdzie kod, zmienne sa referencjonowane). Ejajka musi to z pewnością wszystko przemielić, z tysiąca linijek może się zrobić parę, czy paręnaście tysięcy bardzo często nic nie znaczących dla zainteresowanego). Więc realnie to nie jest jeden input ani tymbardziej jeden output. -
Przez Tankietka · Opublikowano
No demko mi przywróciło wiarę w souls-like. W końcu poczułem ten power bossów rodem z pierwszego Dark Soulsa. Rzeźnicki klimat i ciężar maszkar. Krótkie demko dało mi to czego cały Elden nie dał. Muszę w końcu kupić pełniaka, chyba niedoceniona gra. -
Przez Wu70 · Opublikowano
To zupełnie nie ta skala. 300$ to 120mln tokenów wejściowych dla najnowszego GPT 5.4, dla uproszczenia gdyby to był zwykły tekst to ~90mln słów, 200k+ stron a4. A to tylko oficjalna cena publicznego API która nie ma nic wspólnego z cenami dla tych firm. Obecnie firmy stawiają all-in na AI, trudno tu nawet ocenić kto jakie koszty ponosi. -
Przez Kadajo · Opublikowano
No to ciekawe i poszła jakaś misskomunikacja, bo ja V-synca nigdy w sterowniku nie miałem wymuszonego na stale, chyba ze jak coś testowałem i mowie ci ze jak wymusisz Vsync w sterowniku to FG w MFS 2020 i 2024 przestaje działać. Nawet o tym pisałem kiedyś ze cos mi się krzaczyło i FG przestało działać i potem wykminiłem ze to było wymuszenie Vsync w sterowniku. Ja mam wymuszony, ale Fastsync, V-synca nigdy na stale nie wymuszałem. Kiedyś używałem Adaptacyjnego, ale to było bardzo dawno temu, jeszcze chyba za czasów gdzie nawet Fastsync nie było w sterowniku. -
Przez sideband · Opublikowano
Ale Vsync z FG działa tylko jak go włączysz z poziomu sterownika. Z poziomu gry po włączeniu FG nie masz możliwości włączenia Vsync. Ty działałes bez Gsync dlatego wbijałeś Vsync bo inaczej masz tearing i totalny brak płynności. Na samym początku nie dało się włączyć Vsync z FG i dopiero po czasie zaczęło to działać. Dopiero jak Ci zwróciłem uwagę by odstawić Vsync zacząłeś grzebać i przestałeś używać Vsync.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi