Skocz do zawartości

Problem z osadzaniem wpisów z X, oraz z ich poprawnym wyświetlaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da radę naprawić te osadzanie X?, raz działa a więcej razy nie osadza. A nawet jak już osadzi to po jakimś czasie nie wyświetlają się wpisy w postach jest tylko puste duże czarne pole.

Wyłączenie blokera reklam i test na innej przeglądarce nie pomaga. To nie tylko u mnie się dzieje bo jeden z userów też ma ten problem z czarnym polem i do mnie napisał. 

fLitv7o.png

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, MaxaM napisał(a):

Może temu, że co jakiś czas twitty całkowicie się nie wczytują i nie widać co kto wrzucił?

Nawet nie widziałem, że to było zamieszczone :)

Potwierdzam, u mnie też nie widać.

15 minut temu, Kris194 napisał(a):

Nie wiem jedynie czy to dotyczy wyłącznie tego forum czy problem jest bardziej rozległy.

Tylko tego forum, dyskutuje na kilku i nigdzie nie ma tego problemu.

Edytowane przez Camis
Opublikowano
2 minuty temu, Camis napisał(a):

Potwierdzam, u mnie też nie widać.

Problem zdaje się być losowy i dotyczyć tylko niektórych linków. Admin twierdzi, że nie jest to problem po stronie serwera, ale mi się wydaje, że jednak tak. Będę jeszcze podbijał mu temat, choć widząc dotychczasowe postępy, raczej nie jestem w dobrej myśli...

Opublikowano
1 minutę temu, tomcug napisał(a):

Problem zdaje się być losowy i dotyczyć tylko niektórych linków.

Przy wklejaniu wpisów X do postów też najczęściej się to nie udaje, trzeba wklejać do skutku nawet 5-10 razy i dopiero załapie. 

Tak więc bardzo to dziwne że ten sam link działa ale dopiero po kilku razach wchodzi. 

Opublikowano (edytowane)

@tomcug

Po prosty zwykły enter. Wklejasz twitta, enter aby zrobić linię odstępu żeby dopisać coś tam. Mam wrażenie, że takie twitty później wariują.

Tak samo z wklejaniem. Najczęściej wklejanie działa gdy się zrobi 'wklej jako zwykły tekst'. Często jak nie jestem w stanie wkleić twitta, to robię ctrl+a i del (mimo, że pole do wpisywania jest puste) i dopiero ponownie wklejam twitta.

Edytowane przez MaxaM
Opublikowano (edytowane)

Bywa też, że część tweetów się ładuje a część nie

Spoiler

20241124-200619.jpg

Zaczyna mi to coraz bardziej wyglądać na jakiś limit zapytań po stronie "x". Czyżby próba wprowadzenia nowej opłaty dla właścicieli for?

Edytowane przez Kris194