Wymiana pasy i termopadów na 3080Ti
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez mimuszek · Opublikowano
Wiem wiem, mam to już od czasów 3600, gdzie przy jego skokach to było przydatne. Asrocka jeszcze nie miałem, składałem parę kompów na tym nawet ostatnio, ale zawsze dość tanie płyty, taki pro rs za to co kosztuje naprawdę super. Musi przyjśc ktoś kto ma dłużej asrocka , @Lameismyname , paru panów tu widać że kupiło asrocki w cenie samochodu ale się nie odzywają -
Przez rzymo · Opublikowano
Pacjent to 7500F + starsze G.Skille 5200C36 na Samsungach (śmieszna sprawa, odkupione po taniości od znajomego, bo był przekonany, że kupował 5600 CL32, a nie 5200 CL36 ). Tak się zastanawiam - jest jakikolwiek sens cisnąć napięcia, żeby mieć 6000 zamiast 5600? Do stabilnych 6000 potrzebuję +0.12V na pamięciach i +0.15V na SoC. Procesor siedzi w małej obudowie, "ścięty" do 65W PPT, więc wyższy SoC trochę zmniejsza mi zegar... 5600 36-36-36-.. wychodzi jak niżej, pewnie jeszcze co nieco postaram się pogrzebać: -
Przez azgan · Opublikowano
Zdążyłem kupić Premium na STEAM za 359 zł 🤭 zwykła wersja była raptem o 20 zł tańsza Mam nadzieję że tak to zostanie i kto kupił to miał fart -
Przez mimuszek · Opublikowano
największy chyba niemiecki sklep Mindfactory, jako jedyny sprzedaje 9800x3D ale nie ma ich oczywiście na stanie, przewidywana dostawa koniec grudnia 2024, więc relanie pewnie po nowym roku jeśli tak duzy sklep nie ma i szybko mieć nie będzie, to co dopiero polskie pierdziwochy tak że ten... kto kupił na premierę to póki co wygrał https://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-Ryzen-7-9800X3D-8x-4-70GHz-So-AM5-WOF_1595711.html z mindfacory można kupić przez pośrednika jak coś... może ktoś na gwiazdkę dostanie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi