System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Miałem tego różowego Kryonauta Extreme i porównywałem go właśnie z Noctua NT-H2. Chłodzenie to Asus Ryujin II 360. Procki to Intele 14900k. 3-4 stopnie różnicy na korzyść TG. Sama pasta ma fajną konsystencję i bardzo dobrze się rozprowadza - chociaż ja w przypadku twardych tubek zawsze roluję chwilkę pastę w dłoniach celem lekkiego ogrzania. No i mocno klei 😀 Miałem ją wcześniej na 13900K i po roku nie była w ogóle wyschnięta jak wyjmowałem cpu. Czy warto czy nie to indywidualna kwestia, zależnie od przeznaczenia. Do testowania wielu sztuk lepsza będzie noctua. Jeśli cpu to ten jedyny na lata to imho warto. -
Przez Pawlos · Opublikowano
Ja też wersję standard I mam nadzieję że 32 GB RAM starczy. -
Przez reddy · Opublikowano
Tak da się. Z miesiąc temu kupiłem na Allegro i aktywowałem przez vpn pierwszą część „szczurów” bo używki latały po 80zl a klucz argentyński za 19 -
Przez adashi · Opublikowano
Zgaduję, że gdyby ktoś bez mrugnięcia okiem hwdp rozwinął jako Chcę Wstąpić Do Policji to też byś go posądził o niską inteligencję. Doprawdy paradne. -
Przez PaVLo · Opublikowano
To, że mają, to ja wiem, ale mam porównanie faktycznego poboru, bo miałem 7800X3D i mam obecnie 9800X3D. W R32 ten drugi brał ponad 140W, ten pierwszy kończył na jakiś ~85W, a to już znaczna różnica w wydzielaniu ciepła.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi