Na jaką kartę graficzną wymienić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez slafec · Opublikowano
Pod PC to jedynie jak jesteś fanem OLEDów i sporo grasz w horrory. Co do ostrości obrazu - wiadomo, że nie jest tak dobrze jak na Queście 3, aczkolwiek dużo zależy od chęci i możliwości dewelopera. Tutaj PS5 Pro ze swoją dodatkową mocą może jeszcze sporo poprawić jak np. w No Man's Sky. -
Przez Marches · Opublikowano
Delikatnie mówiąc to aż za nad to jest pod to co aktualnie robię, żaden debian go nie obciąża - ale będę się bawił bazą danych sql pod erp np: Wapro a tu może się pojawić mały problem bo to jednak potrzebuje trochę mocy, także nie chciał bym mieć wszystkiego na styk - bo jak sami wiecie w "serwerownię" można się bawić i bawić, a jeszcze jakiegos ngixa zainstalować, postawić stronę etc no jest tego cała masa, także wolę mieć zapas mocy. ale dobre pytanie, chodzi o jakiegokolwiek ryśka, bo nie wiem jak jest w tym wszystkich końcówkach etc - ile rdzeni chodzi na maxa przy obciązeniu, czy wszystkie czy połowa, jak to wygląda? np: tryb turbo 4.4ghz - ile rdzeni chodzi na maxa? tu akurat pod bazę trzeba trochę mocy, mimo że tam mało się bezie dziać, ale wiem jak php działa i jak się dusi. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Czasem tak mam, że brak znaczników przeszkadza, ale to kwestia przyzwyczajenia się do tego, że ostatnio mamy tego w co drugiej gierce, człowiekowi mózg się przyzwyczaił, weszło w nawyk, a taki Stalker, Elden Ring(Dark Souls) jest czymś co jeszcze jakiś czas temu było normalne, i teraz powrót do tego dla niektórych bywa problematyczny, dla starych wyjadaczy zapewne nie jest to duży problem, ale dla całej reszty jak widać po "płaczu" to jest problem. A niech sobie płaczą, nie każdy musi grać w każdą grę jaka jest na rynku, ja nie ruszam pewnych gier i nie robię z tego problemu. -
Przez Zachy · Opublikowano
Kroki podalem Poczytaj do czego jest i jakie wart powinienes ustawiac, choc jak ustawiez za duzo na czerwono w biosie powinno pokazywac : Vsoc (cpu) Vddio (mem cont) Vdd (ram) Vddq (ram) Ustaw jakies wartosci i dzialaj ze skokiem co 0.01 czy 0.02. Prosciej sie nie da... Co ktos ma za Ciebie oc zrobic? -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, jeżeli ktoś jeszcze wyczekuje na dostępne sztuki https://www.x-kom.pl/p/1292320-procesor-amd-ryzen-7-amd-ryzen-7-9800x3d.html to warto obserwować dzisiaj produkt lub zapisać się o powiadomieniu o dostępności. Dobrego dnia!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi