R7 7700 + RTX 4070S - zestaw opinie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
Coś czuję, że właśnie będzie 1:2 albo 1:3 dla Szkocji, ewentualnie remis w najlepszym wypadku. -
Przez Passt · Opublikowano
Haker wysłał mi zrzut ekranu jeszcze ze starego komputera oraz żądanie zapłaty 1100$ do maksymalnie 48 godzin. Jest większy problem, bo do niektórych kont po zalogowaniu i zmianie hasło nie mogę się zalogować. Ktoś coś pomoże? Windows jest nowy. Mam zainstalowany Avast Premium oraz Malwarebytes. -
Przez Valeri · Opublikowano
Słuchy mnie dochodziły, że ma być wcześniejszy download plików gry, coś wiadomo na ten temat ? -
Przez Vulc · Opublikowano
Dlatego ja generalnie nie jestem do końca przekonany do tej technologii, bo zbyt często łata się za jej pomocą niedostatki optymalizacyjne. No, ale nie jestem też przeciwnikiem, patent się rozwija i zwłaszcza i zielonych działa zadowalająco. Ja jeśli nie muszę, tego nie odpalam. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
15.30 kończę pracę 16.10 w domu i pobieranie od 17.00 . Za nim ludzie pobiorą i potestują to w piątek może aktywuję kluczyk a jak będzie kupa to oddam przed aktywacją Coś mi śmierdzi ta sprawa z wymaganiami. Czuję totalny brak optymalizacji i nadzieję oni widzą w dlss i fsr...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi