The Game Awards 2024
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Na francuskie.pl nawet nie zaglądam, na grupie c5 było kilku ortodoksów i zawsze przy każdej sposobności lubiłem włożyć kij w mrowisko...bolało ich zwłaszcza gdy chodziło o hydro Ale już dawno wyłączyłem powiadomienia z grupy (ze 3 lata temu albo więcej) i zajrzę tam może raz na pół roku...porobiłem przy aucie co porobić miałem i nie było potrzeby się udzielać. -
Przez dannykay · Opublikowano
Pomyślałem, że namówię prezesa, żeby tam jechać przy okazji, ale biorąc pod uwagę, że obydwa ostatnie zakupy były raczej pechowe, to nie wiem, czy kupi kolejne BMW X5 raz rozsadziło układ chłodzenia, wyrzygało cały płyn i auto lawetką pojechało do ASO przy przebiegu rzędu ~~5k km o ile dobrze pamiętam. Za drugim razem przestały działać hamulce. Była na to jakaś gruba akcja serwisowa, bo nie mieli części przez kilka miesięcy i dali jakieś gorzej wyposażone auto w dieslu i to z wypożyczalni, bo swoich już nie mieli M4 za to przy wyjeździe z salonu wywaliło błąd od lampy i musieli auto zatrzymać. Odbiór z pompą, wino, kwiaty itp, już pracownik wyjeżdżał z salonu a tu bach, błąd. I musieli wracać zastępczakiem -
Przez Oldman · Opublikowano
obejrzałem ten nowy trailer ...no nie jest dobrze, od strony wizualnej okej, ale twarz zupełnie inna (inny nos, coś z oczami i te napompowane usta które jeszcza bardziej uwydatniają sie chyba przez obiektyw kamery), cały trailer i jego rezyseria zbyt teatralny i zbyt przewidywalny (to już było), ogólnie 5/10 za ten trailer bo za duzo powtórek pomysłów i brzydka Ciri (wygląda jak 50 latka po botoksie). filmiki blizzarda tez miały rozną jakosc tak samo jak filmy od Platige, wiec czem mamy wszystko oceniać na zasadzie "jak na polskie to i tak dobre", tym bardziej ze Wiedzmin miał niektóre trailery CGI bardzo dobre. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Wiem. Oceniam to co dostarczyli na ten moment, a mi się nie podoba.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi