Słuchawki do muzyki 500zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez uher200888 · Opublikowano
Masz troche opcji pierwsza aktualizujesz bios i wrzucasz cpu 5700x3d, zasilacz seasonic-g12-650w lub msi-mag-650w i za reszte gpu typu rx 7700/7800xt. Inna opcja to zmiana platformy na am5 I tutaj dajesz 7500f lub jak bardziej do pracy wówczas możesz dać 7700. Do tego kupujesz używke z gw rtx3060ti/3070. https://proline.pl/koszyk/20ae2663 Kasa też Ci wleci po sprzedaży obecnych gratów cpu/mobo/ram/gpu/psu. Ewentualnie sprzedać całego kompa jakieś 1500zł powinieneś dostać, wówczas budżet Ci się zwiększa a wtedy trochę lepsze możliwości. -
Przez Maxforces · Opublikowano
Zrobi dokladnie to co narod amerykanski chce. Nie mieszania sie w polityke Europy i wydawanie pieniedzy na to.Z 8 na 10 amerykanow nie ma przekonania do tej wojny z tego powodu ze nas to nie dotyczy i Europa powinna wziasc dupe za pasa i w koncu przejac inicjatywe. -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
mi raz na praktykach kazali to podobnie to wygladalo To sie nazywa kulinarny sabotaz -
Przez DarkeVo · Opublikowano
Pogięło ich🙆 to będzie trzeba założyć fotowoltaike żeby pc dostał papu 😆 U mnie obecnie po uv 4080 bierze od 170 do 230w w zależności od gry ze stratą 5-8 fps i to jest jeszcze dla mnie git. Weź tam panie płac za ten prund😆
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi