-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Roletki to nie problem. U siebie mam RayStopy i są mega. Może będa mieć na wymiar do Bigstera. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Powiem tak, miałem b450 od MSI i Goodramy, mam b650 i tak samo Goodramy, i nawet jak mam ustawione na sztywno vSOC to na obu płytach nie trzyma takich wartości, są one lekko podwyższone, tak samo było z napięciem DDR4 na b450 hwinfo pokazywało z 0.15v wyższe niż normalnie. A ja nie miałem nic podkręcone, aktualnie RAM też nie ruszałem. Jedynie vsoc jest ustawione na sztywno na 1.2v, hwinfo pokazuje 1.204v-1.206v, a maks 1.212v ale jeszcze w nic nie grałem. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Ale nie inaczej, zawsze ktoś w domu pomoże a nawet jak nie, to można włączyć i ustawić tak telefon żeby wszytko nagrać w jednym ujęciu. -
Przez sovas · Opublikowano
3440x1440 240Hz - tu możesz szczegóły testu zobaczyć https://www.3dmark.com/3dm/133451046? -
Przez some1 · Opublikowano
U mnie dwa profile UV: do bardziej wymagających gier [email protected]: Stell Nomad -5%, pobór mocy -20% (z 575 na 460W) do mało wymagających gier i do pracy [email protected]: Steel Nomad -14%, pobór mocy -36% (z 575 na 360W) Oba profile to po prostu wartość stock krzywej przy tym napięciu + 1000 MHz, wyżej się nie da podnieść choćbym chciał. W praktyce zegar oscyluje około 200MHz niżej niż ustawiony, a napięcie raportuje -0.05V. Stock 575W jest kompletnie bez sensu na tej karcie, tylko do pałowania w benchmarkach i ewentualnie LC.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi