Upgrade procesora pod Stalkera 2
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Tu nie idzie o czyste klatki. Ta gra dropi bez względu na sprzęt i nawalona jest bagami. I dlatego, ja... się nie męczę. Poszedł refund. -
Przez galakty · Opublikowano
Nie o to chodzi, ustawiam dla przykładu 80 FPS, to mam 80-110 FPS, jak ustawię 120 FPS to mam 80-110 FPS, tak jakby to nie robiło różnicy. -
Przez bleidd · Opublikowano
U mnie kompakt bo nie lubie (i nie potrzebuje) większych aut. Szukałem czegoś co będzie możliwe komfortowe w trasy stąd pomysł na premium, które ostatecznie nic z tego premium w sobie nie ma Chciałem coś możliwie cichego w trasach bo od czasu do czasu jakąś eską czy autostradą jeżdżę, nie chciałem segmentu D, stąd A3. W kwestii wyciszenia to A3 jednak było totalnie chybionym strzałem mimo, że było mi właśnie pod tym kątem polecane (na pclabie ). Wziąłem sprawy w swoje ręce nieco poprawiłem fabrykę. Jest przyzwoicie/akceptowalne ale to tyle. Wyposażenie średnie - wewnętrzny S line, lepsze LEDy, kamera cofania, virtual cockpit+, adaptacyjny tempomat, grzane kuferki, lepsze nagłośnienie (ale nie topowy Bang&Olufsen, opcja pośrodku), ładowrka indukcyjna. Jest więc minimum przyzwoitości ale szału też nie ma. Silnik 1.5 150 i DSG, jeździ to przyjemnie, mocy mi nie brakuje, skrzynia działa gładziutko, tutaj żadnych zastrzeżeń. Wykończenie w środku jest przeciętne, twarde plastiki w boczkach drzwi (nawet z przodu a podczas jazdy testowej były miękkie (miękkawe) więc widać, że w toku życia modelu VW obniża jakość), pod pokrywą bagażnika goła blacha, brak wyściółki w schowkach (to sam dołożyłem, pierdoła a ile przyjemniej). Generalnie fajne daily, ani szałowe ani złe, jeździ przyjemnie, po wyciszeniu jest przyzwoicie nawet przy ~120-130 kmh (więcej nie jeżdżę). Spalanie niskie. Przy stałych 120 na tempomacie 5.7-5.8l. Przy jeździe krajówkami można zrobić nawet 5l. W mieście jak to w mieście, zależy ile korków, świateł itp. Może być 8 może być 12l. -
Przez Arctor · Opublikowano
Andrzej Dragan rozkręcił na X dużą dyskuję swoim wpisem o tym, że tworząc najnowszy teledysk Quebonafide mocno wspomagał się AI.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi