Upgrade procesora pod Stalkera 2
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Filip454 · Opublikowano
"Prezentuję pełną listę przejść zweryfikowanych prywatnymi wiadomościami (niekoniecznie przejścia wywołane wiadomościami, ale raczej wiele z listy)." Wypisz wszystkich jak masz czas i siły to zupdatuję. Dodałem tych co napisaliście. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Tym bardziej, że za grubym X3D idzie najczęściej (zgodnie z logiką "na przyszłość") grube MOBO. Jak za cepa trzeba dać 2.3K + za mobo drugie tyle, to... -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Że dwa są. Jakiś niemiecki i anglojęzyczny. Weź kup cepa który sam się rozkłada jak zgniłe kalesony. Tak jak wspominałem, żaden szanujący się recenzent nie poleca Intela 13-14 gen. Osobiście bym się bał -
Przez Oldman · Opublikowano
tak sobie poczytałem ten wątek i komentarze z innych czesci internetu (pare przykładów poniżej) i wiem już ze nie bede grał w ten półprodukt który nie jest nawet średniakiem na chwile obecną, tylko poczekam sobie długo na ewentualne sensowne łatki do tej gry jesli wogole kiedykolwiek wyjdą lub jakieś porządne mody. Wydaje mi sie ze developer po prostu nie udzwignął zupełnie tematu od strony technicznej (sytuacja nieco podobna do tej z Cyberpunkiem na premiere) -
Przez kekeke · Opublikowano
Doszła klawiatura. Pierwsze wrażenie pozytywne. Standardowe czerwone switche słyszalne, oringi trochę wyciszają ale bez szału. Outemu są znacznie cichsze, głośność identyczna przy silent: grey, white i yellow. Białe mają długi skok "Pre Travel: 2.00mm Total Travel: 4.00mm", żółte z kolei "Pre Travel: 1.6 mm Total Travel: 3.3mm" i są wygodniejsze w pisaniu. Szare są "Tactile Switch" i również wydają się wygodne. Outemu mają cienkie piny i niektóre trzeba prostować bo są wygięte. Nadal czekam na TTC bo to raczej na nie przejdę. Miałeś styczność z TTC magnetic? Outemu są cichsze niż stara membranówka Microsoftu 600.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi