DjXbeat 597 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @Cappucino Może skup się na rowerach bo jak widzę masz o nich większe pojęcie niż o elektrykach
SuLac0 437 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, DjXbeat napisał(a): Ja nie jestem zwolennikiem EV. a ja jestem, bo mnie nie stac na auto spalinowe i jego utrzymanie 2 1
huudyy 3 075 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 12 minut temu, SuLac0 napisał(a): a ja jestem, bo mnie nie stac na auto spalinowe i jego utrzymanie Kto biednemu zabroni 1 1
NotQuite 97 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 11 godzin temu, bleidd napisał(a): 83 strony tematu, dalej nikt nikogo nie przekonał Zwolennicy EV są zwolennikami EV, a przeciwnicy przeciwnikami. Bo te dwie grupy są umowne, źle zdiagnozowane. Dwaj panowie znani temu forum przekonują, że jakieś 3,2435% Polaków ma dobre/bardzo dobre warunki do posiadania aut elektrycznych, które w takich warunkach są autami równie praktycznymi, szybszymi i tańszymi od spalinowych. Oprócz tego jeszcze mniej skomplikowane, bardziej dopracowane, prostsze w naprawie a to ostatnie to w ogóle ogólnik, bo się po prostu nie psują (winkwink). Cała reszta pisze, że 96.7565% Polaków nie ma warunków do posiadania auta w pełni elektrycznego pozwalających im przypisać te cechy wyżej wymienione tak postrzegane przez "zwolenników". Podczas gdy "zwolennikom" ten obraz nie przeszkadza, bo oni są przecież w tych 3,2435% i nie widzą nic oprócz tego co im sprzyja.
Rekomendowane odpowiedzi