Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Niemcy muszą wznowić druk tabliczek "tylko dla Niemców", bo "Syryjczycy" odwalają na basenach. :E 
Parsknąłem śmiechem na Grabschen, jakbym zobaczył Czeski.
image.thumb.png.31c7a51cd83d9ce70317a9eccd0e65f0.png

Ooo..., lepsza wersja - kulawy imigrant niby ma bać się kobiet :E Wszystko zrobią, byle nie był przedstawiony stan faktyczny, Goebbels wiecznie żywy. 

image.thumb.png.bf200f0e522a8af5a5f92f3ec824212e.png

A skoro już były memy w tym klimacie...
image.png.0825fc55530632638e8ff7004a3838eb.png

Edytowane przez musichunter1x

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @SebastianFM Sam sobie odpowiedzialeś, wystarczy że w zadymie dociążasz do 100% jeden, dwa, pięć rdzeni i masz dropa, bo ci żaden scheluder nie przerzuci zadania na inny rdzeń, mniej obciążony bez utraty wydajności, czyli tego dropa. @Fenrir_14  W 2042 nie mam takich problemów jak w bf6, ale tam jest mniej fizyki zniszczeń Zauważ że problem nie dotyczy tego że nie da sięgrać, tylko tego żenie da sie utrzymać stałych 239fps, bez sporadycznego shuttera, można to zminimalizować kagańcem na fps, dla mnie wystarczy ograniczenie do 225 i nie włączanie w tle g... ktore mogly by dodatkowo dociążać proca. Gram w 1440p, low, dlss quality. Gpu sie nudzi, to cpu ma problemy z utrzymaniem wysokiego fps w najwiekszych zadymach. Więc na co mam zmienić 4090? Na 5090 żeby bardziej sie nudził
    • Pewnie bym i kupił innego, w sensie tego sprzedal za mniej i dolozyl do nowego. Bo moj robi tylko 6200   Z tym, że -40 CO rozgrzesza te 6200  
    • Chyba napisałem wyraźnie, że może wam nie przeszkadzać mniejszy lub większy szum (to są preferencje czy jak to woli własne odczucia, zwał jak zwał). Ale nie piszcie bzdur ze 2000 rpm jest ciche, bo jest to nieprawda. To, że ktoś zamaskuje ten hałas większym hałasem, obudową albo wyniesieniem komputera do innego pomieszczenia niczego nie zmienia.
    • Jeżeli chłop mówi że ma cicho przy 2000rpm to widocznie tak jest. A Ty mu chcesz powiedziec ze ma glosno. (w senie) Ktos mówi Ci że ma cicho a Ty mu mowisz ze ma głośno WTF> Ja nawet zrobiłem testu u siebie, zakleiłem wentyle (to nie jest dobry pomysl i nie polecam bo mozna uszkodzic) na krotki okres czasu zeby zobaczyc jak temp wygladaja przy UV na pasywie. I jest 60-62C przy okolo 220-230W. Wiec pewnie przy 250W by doszlo do okolo 70C na pasywce. Natomiast roznicy w halasie praktycznie nie ma jak one sobie smigaja na 45-55% Wiec po co miałbym je odłączać bo w teorii bym mógł miec błągą cisze (oczywiscie wedlug Ciebie i twojego miernika) z tym ,ze sprawdzilem i nie zmienia to wiele. Po prostu liczy sie jak dobrze wygłuszona jest obudowa, jaki szum i tło generuje cały komputer oraz to jakie to sa wentylatory. Przeciez jak masz plaskie vs grube + trafią ci sie gorsze wentylatory i nawet przy 1500rpm bedziesz mial glosniej, chociaz i tak powiesz że jest cicho bo Ci pokazuje 1500rpm.  Co do zasady tak jest że im wiecej rpm tym wentylator glosniejszy, ale liczy sie tez rozmiar() i generalnie jezeli chlop mowi, że ma ciche to mozliwe ze ma. Aczkolwiek musialby sam sprawdzic roznice 1000 vs 1500 vs 2000 u siebie. 
    • Dajcie sobie na luz, tyle razy było to omawiane, że różni ludzie mają różny słuch, różną tolerancję, różną definicję "cichej karty", różne obudowy, różną akustykę pokoju. Po co się spierać? Poza tym pewnie się spinacie jakby chodziło o nie wiem jak ważną kwestię, a pewnie po prostu dzieli Was jakieś proste nieporozumienie typu "karta cicha" dla jednego jest równoznaczna z "bezgłośna" a dla innego "nie boli mnie głowa i nie wkurza po 5 minutach".   Na Frazie dekadę temu mieliśmy gościa, co mówił, że mu gry chodzą dobrze na jego lapie. Po fali śmiechów ktoś na spokojnie spytał i wyszło, że "dobrze chodzi" oznaczało ok 20fps ze sporadycznymi spadkami do 15fps.    Jak gość mówi, że mu poziom hałasu pasuje, to pogratulować i kończyć temat, bo przecież to jest klasyczne     PS. Kadajo, tam jest 2500RPM  w tabelce, a kolega pisze o 2000 i nawet pisał, że powyżej już jest głośna.    PPS. Poza tym teraz każda karta cichnie z czasem, wraz ze wzrostem cen w sklepach. Jak ktoś kupił wstrętnego Zwiędusa (Ventus) to dziś po +1/3 do ceny w sklepach z 90% na kolejne +1/3,  jest to Ventusik, Ventinio, nic nikomu już w nim nie przeszkadza!  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...