Badalamann 986 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca @Winter Sugerujesz że mu się nie udało powstrzymać czy że nawet nie próbował?
VRman 2 641 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Winter przegiąl z tą wyspą, a teraz uważa, że ktoś przegiął z tym JP2. Ja uważam, że przegięte są oba. I niech zostaną. Oba śmieszne.
Badalamann 986 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca A dzieci wykorzystywane seksualnie przez Kościół, z Tobą@Winter
Camis 5 891 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Tego nie wiadomo, ale to i tak gnój był, krył pedofilów w KK. 1
Lypton 953 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 5 godzin temu, Winter napisał(a): Ale to Pawełek je dymał?
crush 3 575 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 22 godziny temu, Winter napisał(a): No trochę przegięcie z tym JP2. A tam przegięcie. Ten ukrywał pedofili, muslimy czczą fikcyjnego pedofila... Religie w pełnej krasie. 👍 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 6 minut temu, crush napisał(a): muslimy czczą fikcyjnego pedofila... 1
kubikolos 1 328 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 24 minuty temu, crush napisał(a): A tam przegięcie. jakie przegiecie, w USA cala elita polityczna z dwoch stron jest na listach i wszyscy boja sie ujawnic pedofilow XD na pedofilie trzeba po prostu miec odpowiedni budzet i kolegow
Badalamann 986 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 20 godzin temu, Winter napisał(a): Ale to Pawełek je dymał? Tego nie wiem, choć nie zdziwiłoby mnie to. Natomiast blisko 30 lat był głównym bossem całej organizacji. Nie tylko wiedział jak są źli, ale i krył głównych sprawców. 1
hwdp43 1 705 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia ludojad sie rozwija . najpierw same tweety , potem yt a teraz nawet obrazki 1 2
Rekomendowane odpowiedzi