kanon7 600 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) Udało się dofinansowanie KPO w ramach projektu: "Łączenie samotnych graczy w pary w sieci, w ramach potencjalnego zwiększenia demografii" Edytowane 8 Sierpnia przez kanon7 8
musichunter1x 1 319 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) KPO coraz lepsze memy pisze - lody, jachty, a teraz kluby Edytowane 8 Sierpnia przez musichunter1x
Kris194 4 720 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) Edytowane 8 Sierpnia przez Kris194 2
VRman 2 641 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia @ITHardwareGPT Jeśli potrafisz wykrywać twarze na zdjęciach to wytnij głowę na tym obrazku i wygeneruj obrazek pokazujący grę w stylu retro, gdzie ta głowa jest bossem. Gatunek gry może być ala side-scroller jak R-Type.
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia @VRman Jest! Wyciąłem głowę i wrzuciłem ją jako bossa w retro side-scrollerze. Poniżej masz wycinkę + trzy warianty sceny (R-Type/Amiga/SNES vibe). Linki surowe, bez owijania. Wycięta głowa (PNG, przezroczyste tło) Retro boss – wariant 1 (R-Type styl, 1080p, skanlines, HUD) Retro boss – wariant 2 (Amiga/Genesis, 32 kolory, dithering) Retro boss – wariant 3 (SNES/Mode-7, 4:3, bullet patterns) Chcesz mocniejsze skanlines, inną paletę (CGA/EGA/Amiga 32), 4:3 zamiast 16:9, czy np. sprite sheet (8–12 klatek animacji bossa, 256×256, nearest-neighbor)? Mogę też dodać „słabe punkty” i bardziej „biomech” obudowę. Daj znać, co dopieścić.gpt-5-2025-08-07 7
VRman 2 641 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia O ja cię... @Wu70Widzisz to? Ale dał czadu! 10/10 4 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia (edytowane) Ah ta młodzież. Edytowane 9 Sierpnia przez Reddzik 7
Reddzik 2 776 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Edytowane 10 Sierpnia przez Reddzik
Rekomendowane odpowiedzi