Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@Liber8 powtarzasz brednie po kretynach z prawej strony. Jeśli są tacy nauczyciele to jest ich zdecydowana mniejszość. Chodzę na wywiadówki i ani nie widziałem nauczycielki w kolorowych włosach ani nie widziałem, żeby zajmowały się takimi bredniami. Obrażasz całą grupę zawodową nie wiedząc jak wygląda Polska szkoła:) w tych czasach wystarczy, że nauczyciel wspomni o LGBT i juz jest burza w mediach. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

@Liber8 powtarzasz brednie po kretynach z prawej strony. Jeśli są tacy nauczyciele to jest ich zdecydowana mniejszość. Chodzę na wywiadówki i ani nie widziałem nauczycielki w kolorowych włosach ani nie widziałem, żeby zajmowały się takimi bredniami. Obrażasz całą grupę zawodową nie wiedząc jak wygląda Polska szkoła:) w tych czasach wystarczy, że nauczyciel wspomni o LGBT i juz jest burza w mediach. 

Kolorowe włosy to najmniejszy problem. Jemu chodzi o to, by nie uczyć go tolerancji dla ludzi innych niż on (nawet jak nikogo nie krzywdzą - warunek). I to jest zamysł prawicy.

Edytowane przez Keller
  • Upvote 3
Opublikowano

Nie ma też nic złego w kolorowych włosach.

Prawica żyje w swoim szurskim matrixie, mającym coraz mniej części wspólnej z realnym światem.

Ich świat opisaują im tv republika czy inne dzikie trenery. I to od lat. Także to co mają potworzone w głowach to się nadaje do leczenia psychiatrycznego a nie dyskusji. I to bez gwarancji sukcesu w leczeniu ;) 

• Upvote 2
Opublikowano

A Wy zdajecie sobie sprawę że tak lewica mówi o prawicy i na odwrót? 

Nadawanie sobie nawzajem wygląda jak w tym obrazku

spider-man-triple-meme-template-full-a9a

i czy jesteś lewakiem czy prawakiem, jesteście po tych samych pieniądzach :) i nie różnicie się niczym, jeden prawak do drugiego lewaka.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Lewo czy prawo? Ja idę środkiem :) 

ndCpBHTDygTnCi33.jpg

Kiedyś dzielili się na skinheadów i punkowców - podobnie tylko inne nazwy. Dzisiaj przynajmniej walczą na forach, nie tak jak kiedyś, na ulicach, na noże. :boink:

Edytowane przez j4z
Opublikowano
8 godzin temu, j4z napisał(a):

Kiedyś dzielili się na skinheadów i punkowców - podobnie tylko inne nazwy. Dzisiaj przynajmniej walczą na forach, nie tak jak kiedyś, na ulicach, na noże. :boink:

@j4z Kiedyś to byli Metale, Punki ,Hardkorzy i skini ,którzy się dzielili na skinhedów popierających Hitlera i Redskinów popierających Stalina

a z czasem pojawili się i skejci a także Depesze 

Opublikowano

Hej, czuję się wywołany do tablicy, więc odpowiadam zainteresowanym bez przywoływania, niech wszechświat się tym zajmie, no wiecie, prawo przyciągania, przeznaczenie, czy inne gó*no - w sensie miałeś trafić na ten post, to trafiłeś, nie to nie :D 

Nie lubię trzech "grup społecznych", nauczyCIELE, pOSŁOWIE, naukOWCY, a że o nauczycieli poszło (i ich kolor włosów) to pozwólcie że sprostuję :D 

Całego systemu edukacji nienawidzę, tego w jaki sposób kształci się młodych ludzi i tyle.

Uczono mnie w szkole przez bite 15 lat matematyki, a ja chciałem zostać szczęśliwą gospodynią domową, albo góralem z ciupagą, co bierze udział paradach z jakiejś tam okazji na giewoncie, no i co? No i gó*no, nie zostałem ani gospodynią domową, ani góralem, a wzorów skróconego mnożenia nadal nie znam :/ 

Wracajmy do tematu i walczmy na memy, o to przecież chodzi :D 

1619819551_l5mv0c.jpg