Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• No gorzej od Switcha 2 to nie będzie.   Dziś widziałem, że wydali Bioshocka z dumnym napisem REMASTER na Switch 2.       I gra...        chodzi w 30fps :E: E: E Spoko. To w końcu nawet nie całe 20 lat temu wyszło, nie oczekujmy za dużo   (ale są nadzieje: - może Valve użyje tego mimo ceny za półkę "premium" i na początku po prostu będzie dokładać do interesu, celując w sukces długoterminowy (moim zdaniem bardzo mądry wybór, a Gaben durniem nie jest) - może to "do 2029" oznacza, że na koniec 2028 lub początek 2029 już się Deck 2 "załapie" - a może po prostu zrobią z Decka 2 sprzęt cholernie drogi. W końcu super cena Decka 1 mogła być "dla przetarcia szlaku" i teraz mogą uznać, że już nie muszą bawić się w modele za 399$.    
    • Może SD2 będzie na Intelu z Pantherą czy tam jej następcą.  
    • Prosiłem o identyfikator karty wifi a nie LAN  to co wrzuciłem to był tylko przykładowy screen który "kod" masz wysłać   Przy okazji wyślij też screena z zakładki sterownik twojej karty wifi  jak już będziesz robił nowy zrzut identyfikatora.   Swoją drogą to ten problem masz od wspomnianych 3 miesięcy  czy dopiero od kilku dni? od początku była tam wersja 25h2 jedenastki czy może starsza?
    • Bawi mnie, że ludzie w benchmarkach przesuwają tym suwakiem od rozdzielczości ustawiając na 100% i myślą, że grają np. w 2K a post processing na low i zonk  Jak się gra w 720P to oczywiście gra jest super zoptymalizowana. 
    • Od początku? Chłop co pod kamieniem leżał 3 lata     Co do problemu to może wystarczy wyjąć kartę, przetrzeć styki i włożyć ponownie. Palców w dłoniach brakuje aby zliczyć przypadki, że a to brak obrazu, ucięte linie lub brak pełnej prędkości złącza.   Aha, to już było. To może przed uruchomieniem spróbuj ją podeprzeć w tych miejscach lub odpal kompa gdy leży na boku. Jak zadziała to karta na gwarancję a jeśli nie to też na gwarancję  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...