Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Nie trzeba niczego wypinać, byleby odpowiednio skonfigurować nowy dysk w kreatorze systemu. Nie dziel nowego dysku na partycje, użyj go jako jedna duża partycja i na nim tylko instaluj system + oprogramowanie pod system. Reszta powinna być na oddzielnych dyskach. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Tyle co się bawiłem z maxem i jego problemami to wiem, że czyste i ładne świece wcale nie wykluczają problemu z pierścieniami -
Przez Petru23 · Opublikowano
Aż mi się Colin pierwszy przypomniał jak się grało za małolata i jak wtedy motoryzacja wyglądała. Chyba najpiękniejsze jej lata, gdzie nowości techniczne i samochody-potwory tworzyły się na naszych oczach. 80/90 to był piękny okres Dlaczego Finowie są najszybsi? Bo wychodzą z założenia, że za górką jest długa prosta i cisną do szczytu na max (mi się wywiad jakiś przypomniał stary ) -
Przez LeBomB · Opublikowano
2012-2013 bodajże, bo pamiętam jak w wielu miastach wtedy koksowniki porozstawiali np. na przystankach, bo w dzień było coś około -20 i to trzymało wtedy też przez kilka dni. @nozownikzberlina no i sam wrzuciłeś wykres i stwierdzenie, które ewidentnie pokazuje to o czym cały czas mowa, że od momentu gwałtownego rozwoju przemysłu trend temperaturowy rośnie w sposób nienaturalny. Edit: aż wrzucę tutaj, bo jeszcze wyedytujesz -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ja czasem gram w redseca i mam wrażenie, że od jakiegoś miesiąca (może dwóch) gram głównie z botami w lobby. Niby mają normalne nicki ale chodzą i strzelają jak boty. No i wygrywa się relatywnie łatwo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi