Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
W ogóle dobrze było sobie porównać w filmiku @Lipton karty które posiadałem/posiadam bo 5700XT, 6950XT i 9070XT. Z rdna4 miałem na co dzień styczność z 7800XT. Można rzec że przerobiłem wszystkie generacje rdna. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@VRman za dużo reddit'a się chyba naczytałeś i amerykańskiego Youtuba z tym Asusem. Nikt Ci nie będzie wysyłał tej karty do US w przypadku problemów. Co by nie było to Asus jest dzisiaj największym producentem GPU więc w przypadku potencjalnego załamania dostaw jest duże prawdopodobieństwo że będzie miał najwięcej kart w obiegu. Do tego masz krajowy oddział Asus Polska gdzie możesz się zgłosić bezpośrednio w razie jakichkolwiek problemów. -
Przez soundvibez · Opublikowano
Cześć, Forumowicze nie raz mi już doradzili więc próbuję dalej Tym razem siostra poprosiła mnie o poszukanie jej nowego telefonu, z tym, że nie śledzę za bardzo tematu od dobrych 4 lat więc nie wiem co jej polecić. Budżet jakim siostra dysponuje to max 2,5 tys zł. Zależy jej na możliwie dobrym aparacie w tej kwocie. Obecnie siostra ma leciwego już Oppo A31 (więc obstawiam, że cokolwiek nie kupi to będzie spory przeskok, ale chce jej doradzić jak najlepiej). Podaję obecny telefon bo też siostrze zależy na pozostaniu w miarę możliwości przy podobnym rozmiarze telefonu (co jak patrzyłem może być trudne, bo wszystko teraz duże). Także jeśli ekran będzie trochę większy to też spoko. W co celować? Czy szukać np S24FE jeśli gdzieś trafię dostępny, czy np widziałem Vivo V50? Czy jeszcze coś innego? -
Przez Macius · Opublikowano
Nic nie mam jedynie mam goodram na sate xd też 500 GB cx400 ale on średni
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi