Lenovo z Radeon RX 560M
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
@maxmaster027 ale porównywałem na tych samych sterach, chyba. Machnąłem te UV i na razie już nie chce mi się z tym bawić, ale dzięki za info. -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie mam Ale Diablo 2 z ulepszaczami i nową postacią muszę obadać będę grał w to i w to na zmianę. Zresztą jak mam doświadczenie z Hadesa 1 to raz na jakiś czas warto sobie zrobić przerwę, aby zebrać się zebrać do kupy -
Przez drex1 · Opublikowano
Ukraiński atak „Flamingo” uderzył w jeden z największych rosyjskich składów amunicji w Wołgogradzie, fabrykę rakiet w Tambowie Jak poinformowali ukraińscy przedstawiciele, Ukraina przeprowadziła w czwartek 12 lutego serię dalekosiężnych ataków na rosyjskie cele wojskowe. W tym celu zaatakowano skład amunicji w pobliżu Wołgogradu oraz zakład produkcji rakiet w obwodzie tambowskim w Rosji. https://www.kyivpost.com/post/69894 -
Przez sil3nthunt3r · Opublikowano
Hadesa też muszę spróbować, cały czas mam na liście @Jaycob Racja, D2 bez LoD, to zupełnie inna gra. Tak naprawdę z dodatkiem gra stała się tym czym miała być. Tak z ciekawości. Jak mamy kopię gry na Steamie to jest to zupełnie inne konto czy i tak musimy logować się/tworzyć osobne konto na BN? -
Przez Wu70 · Opublikowano
Szkoda kasy na kabel a jeszcze bardziej szkoda sobie do głowy kabel podczepiać Zainstaluj steam link / virtual desktop i po problemie, jak nie masz dziesiątek sieci i routera w drugim pokoju to będzie działać doskonale.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi