Nom referent jest zabudowany jak czołg klasy premium. Grafika na bank jest solidna, a nie jakaś sklejka jak niereferenty hehe
Kurcze nie brałem pod uwagę że może być klejony. Troszku to archaiczne z uwagi że widziałem już wentylatory magnetyczne
Matt Rhodes wstawił nowe grafiki koncepcyjne z tego jak początkowo miał wyglądać DA4 (projekt Joplin). Naszą bazą miał być statek. Widzimy też Calpernię i Imshaela jako kompanów. Są też bitwy morskie jak w Assassin's Creed 4 i mapa świata jako posadzka jak w Grze o Tron. Fajne. Szkoda, że na pomysłach się skończyło i wyrzucono to do kosza żeby robić grę usługę (a potem znowu zmiana kursu).
Ja zszedłem z trefi, podbiłem vddio, vdd, vddq oraz vsoc dałem na 1,23V. Zdarzają się jeszcze takie naprawdę micro ścięcia (WRC czy dirt2), ale chyba muszę przywknąć. Na szczęście podczas oesu występuje to raz czy dwa (czasem częściej). Tak myślę jeszcze czy kupno lepszych kości pamięci (niekoniecznie o wyższym taktowaniu) nie pomogło by w tej sytuacji, bo jednak te patrioty są tanie, więc może coś za coś.
No chyba, że tutaj zawodzi już całkiem coś innego. Temperatury według hw info są w normie jeśli chodzi o procesor czy GPU.
Rekomendowane odpowiedzi