Czy jest duża różnica w opóźnieniach?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Nie rozumiesz. Teraz wszędzie zaczeli dodawać systemy z soulsów-nie wiem po co -
Przez leven · Opublikowano
W 1440p bez FG jest około 50-55FPS z włączonym RT. Ale dopiero jestem w Białym Sadzie, a tam jest lepiej zoptymalizowana wydajność, niż w np. Velen Bez FG nie ma co podchodzić do RT. Gra mi się dobrze z FG nie widzę artefaktów, a i opóźnień tez nie widzę. -
Przez kalderon · Opublikowano
9700X jest kompletnie nieopłacalny, jest niewiele szybszy niż 7700 a znacznie droższy. Z Ryzenów opłacalne są: 7700, 7800X3D i 9800X3D. Poza tym przeszacowany zasilacz, dziwny dobór płyty, obudowa ma tylko 2 wentylatory. Będziesz grać w szybkie strzelanki że chcesz monitor 240Hz? W jakim sklepie kupujesz? -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Tak jeszcze dodam parę rzeczy, których nie ująłem w recenzji. Ilość pracy włożonej w tą grę jest po prostu niebotyczna. Podczas całej rozgrywki nie miałem ani jednego błędu, ani jednego glitcha, buga, czegokolwiek. Pomimo tego, iż budżet oscylował w granicach 20-25mln dolarów (dla porównania: AC Shadows 250-300mln): - wszystkie postacie główne dostały pełny profesjonalny mo-cap, - znanych aktorów głosowych (Charlie Cox - Daredevil, Andy Serkis - Gollum, Ben Starr - znany aktor głosowy min. Clive FFXVI) z w pełni profesjonalnymi nagraniami studyjnymi (czyli że aktorzy podczas nagrywania widzieli na monitorach sceny, dzięki czemu mogli zrozumieć kontekst i dopasować głos pod scenę, co nie jest stałą praktyką - często aktorzy po prostu nagrywają zdalnie bez znajomości kontekstu, przez co sceny brzmią sztucznie), - przy tak ograniczonym budżecie, udało im się zorganizować zewnętrznie grupę 30 profesjonalnych muzyków, którzy nagrali scieżkę dźwiękową, - nad oprawą graficzną i wszystkimi wizualizacjami pracowało łącznie ok. 10 osób, - gra wystartowała w Day 1 w GP, a zakupić ją można było za 150-170zł w dniu premiery.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi