Dimazz 712 Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 chyba temat od tego g502x za 140zł https://www.pepper.pl/promocje/mysz-gamingowa-logitech-g-g502-x-sensor-hero-25k-1146313
Mistrz zakonu Paladynów Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 Może mi ktoś powiedzieć czy tylko sklepy w polsce mówiąc wprost tak dymają ludzi w 4 litery na BF? W stanach to jest prawdziwe BF, w innych krajach europy nie wiem ale domyślam się że są serio dobre promki.
Dimazz Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 jeszcze do myszki duża podkładka za 15zł. Podobno można zbić cenę do 12zł szt. I jest dobry zestaw komunijny. Ja wziąłem kilka doszły i za tą cenę fajne. Grube i brzydkie, trochę szorstkie w dotyku ale mysz dobrze jeździ. https://www.pepper.pl/promocje/podkladka-pod-mysz-hyperx-pulsefire-timthetatman-900x420x40-mm-1144429
ODIN85 Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 2 godziny temu, Brolly napisał(a): Może mi ktoś powiedzieć czy tylko sklepy w polsce mówiąc wprost tak dymają ludzi w 4 litery na BF? W stanach to jest prawdziwe BF, w innych krajach europy nie wiem ale domyślam się że są serio dobre promki. Kupuje głównie na amazonie i Ali. Więc?
lukadd Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 W stanach też już nie ma takiego BF jak kiedyś. Na zachodzie europy też. Obecnie to już miesiąc wcześniej+ zaczynają walić jakieś peudo oferty pod szyldem BF itd. Ogólnie jakoś tak się wszystko zbiegło, że BF się popsuł totalnie od czasu covida i braków elektroniki na rynku. Obecnie mega sporadycznie coś się tylko trafia w totalnym spamie i zalewie niby ofert promocyjnych BF. Aż się nie chce tego przeglądać
Dimazz Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 (edytowane) ano nie a jak są fajne promocje w Polsce to kilka sztuk w dobrej cenie rzucą dla botów dlatego ja nie liczę na BF wracając do podkładki to szczerze polecam a jak ktoś może taniej kupić to juz w ogóle. Nie śmierdzi po wyjęciu z pudełka i nie jest odpychająca w dotyku. Jest szorstka ale to chyba przez grube oczka tkaniny. Raczej wątpię żeby te grubsze oczka materiału mogły w jakikolwiek sposób zużyć ślizgacze. A ślizg jest dobry ale rzadko gram w fpsy. Ja wziałem 6 podkładek jak nie sparcieją to na kilka lat wystarczą ale taniej jak 15zł nie wchodziło. Za to darmowa wysyłka. Myszę odpuściłem bo ja jedną poważną wadę z obu stron jest guma z pionowymi pasami to poważny regres w stosunku do poprzednika. Gumy będą się szybko wycierać. G502 miała plastik we wzorki od wewnątrz i gumę we wzorki od zewnątrz. Edytowane 5 Listopada 2025 przez Dimazz
ODIN85 Opublikowano 6 Listopada 2025 Opublikowano 6 Listopada 2025 Wystarczy siedzieć na peperze to BF mamy cały rok
oldfashioned Opublikowano 6 Listopada 2025 Opublikowano 6 Listopada 2025 bugaboo mi wlasnie przyslalo info ze u nich do -35% na black friday jakby ktos chcial dzieckowoz to polecam
galakty Opublikowano 6 Listopada 2025 Opublikowano 6 Listopada 2025 17 godzin temu, lukadd napisał(a): W stanach też już nie ma takiego BF jak kiedyś. A wiesz czemu? Bo by sklepy znowu ograbione były i stąd nazwa BF
GordonLameman Opublikowano 6 Listopada 2025 Opublikowano 6 Listopada 2025 18 minut temu, oldfashioned napisał(a): bugaboo mi wlasnie przyslalo info ze u nich do -35% na black friday jakby ktos chcial dzieckowoz to polecam Bugaboo super. My ujeżdżamy foxa 5 renew
oldfashioned Opublikowano 6 Listopada 2025 Opublikowano 6 Listopada 2025 Moje sporo lataja, wiec ostatnio robilismy przeskok samolotowki na butterfly 2, a bobasowoz to chyba tez byl bugaboo, fox 3? Porownania nie mam, ale odpukac wszystko z tym producentem bez problemow.
Vulc Opublikowano 7 Listopada 2025 Opublikowano 7 Listopada 2025 Jakby ktoś chciał się pobawić w druk 3D, Bambu Lab produkujących stosunkowo tanie i łatwe w obsłudze drukarki, ma fajne wyprzedaże na niektóre modele, łącznie z obsługą druku w wielu kolorach.
areczek1987 Opublikowano 27 Listopada 2025 Opublikowano 27 Listopada 2025 Ok jak ktoś ogarnie jakąś fajną promkę na większy tv to niech cytuje i mnie wzywa. A jak jest naprawdę zdolny to ddr5 też mogą być
indexinfio Opublikowano 28 Listopada 2025 Opublikowano 28 Listopada 2025 Teoretycznie jest obniżka na DDR5, ale nie wiadomo czy będzie się je jeszcze dało dzisiaj kupić. Adata Adata Electro Electro chwilowo nie działa.
areczek1987 Opublikowano 28 Listopada 2025 Opublikowano 28 Listopada 2025 Kochane członki zrobiły blackfridey przed tym blackfriday https://www.pepper.pl/promocje/lg-oled-evo-ai-oled77g54lw-1956-cm-77-3840-x-2160-px-oled-evo-smarttv-wi-fi-czarny-1158423
Rekomendowane odpowiedzi