Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Ja też mam windę 11. Ale popróbuj tych opcji w takiej kolejności jak podałem i działa u mnie. -
Przez LeBomB · Opublikowano
To jest wręcz zdumiewające jak ludzie sobie przypiszą teorię do wszystkiego jeżeli w coś wierzą Samo USA przyznaje się do tego, że nie mogą doliczyć się 6 bomb, a w skali wszystkich krajów posiadających broń nuklearną, liczby te mogą sięgać kilkudziesięciu. Część mogła pójść na badania np. nad rozwojem własnego arsenału nuklearnego, część na potrzeby posiadania odpowiednich materiałów radioaktywnych, a część gdzieś tam sobie leży. -
Przez lukadd · Opublikowano
Na PS5 pro nie ma promocji, a jeśli to są malutkie. Ogólnie konsolka dla określonej małej grupy graczy i nie ma co się dziwić, że premierowo było największe zainteresowanie. Według tygodni od premiery sprzedaż w Japonii tak wygląda dla PS5 pro. 1. ~78k 2. ~14k 3. ~10k 5. ~7k 6. ~4k -
Przez MadDog · Opublikowano
Na razie leci na 24 calowym monitorze w Full HD więc 8GB vramu nie powinno być jakimś większym problemem. Jakby giercował w 1440p to wtedy co innego. Monitora na razie nie planuje zmieniać. Najpierw do wymiany poleci procek. -
Przez kalderon · Opublikowano
Nieee!!! Karta śladowo szybsza od 3070, dalej 8GB VRAMu będzie ją dusić, za to zużywa prawie tyle samo prądu co 3080 (290W).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź