Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez userKAMIL · Opublikowano
Też mam te ini z nexsusa na Ultra i lata jak złoto. Poniżej jeszcze mod na który czekałem najbardziej. Czyli slot z pistoletu możemy użyć na dowolną trzecią broń! U mnie jest to karabin, shotgun i sniperka. https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/832 -
Przez kalderon · Opublikowano
Mam mały problem z dodawaniem szybkiej odpowiedzi - klikając "dodaj odpowiedź" nic się nie dzieje. Więc klikam kilkukrotnie, dalej nic. Odświeżam wątek i okazuje się że na ostatniej stronie jest mój post, wygląda tak: Czyli każde kolejne kliknięcie dodawało post (a forum łączyło go w jeden), po prostu nie działa przekierowanie. Zdarzyło się to kilkukrotnie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja mialem zamawiac tego ARCA na przeczekanie ale problem z poborem w idle przekresil ta karte. Nie mam zamiaru bawic sie w biosy i przelaczanie pod windowsem oszczedzania energi skoro sprzet konkurecji dziala od reki bez takich zabaw. Druga prawa przelaczanie stanow nie gwarantuje tez, ze to zadziala -
Przez Stjepan · Opublikowano
U mnie 20h też większych problemów nie miałem, nawet jak pogmerałem w engine.ini, 80fps jest, detale wysokie FG+DLSS i działa, wiadomo na początku były te nieszczęsne spadki do 10fps co załatwiłem modem, teraz jest o wiele lepiej.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź