Wyniki testu memtest86+
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Czyżby RX 9070 XT miałby powtórzyć sukces 9800X3D? -
Przez Qrdello · Opublikowano
Mam Vengeance Pro i faktycznie iCue to bardzo słaba aplikacja ani się nie chce integrować z msi center, ani specjalnie sama nie posiada zbyt wielu fajnych funkcji - ale same ramy stabilne jak skała, zero problemów z nimi jak do tej pory. Póki co lecą na XMP2 - 3600MT/s, ale czytałem gdzieś że przy poluzowaniu timingów i 4400 potrafią robić stabilnie. :] się sprawdzi kiedyś tam. Narazie akurat w departamencie ramu mocy mi nie brakuje :> Cały biały build wygląda kozacko, ale ja to chyba dopiero przy przejściu na AM5 będę w tą stronę szedł - i to też nie wiem czy od razu, bo dosłownie wszystko u mnie czarne jak smoła :> -
Przez rzymo · Opublikowano
No gdzie 6800 1:1, to nie Phoenix Tryb 1:2 oczywiście. A skoro tryb 1:2, to z SoC można zejść naprawdę nisko - u mnie 0.85V - wychodzą jakieś 3-4 waty mniej w idle / low load... -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Dobra mam pytanie, o co chodzi z tą eksploracją - biegam już od 2 godzin po tej mega wielkiej mapie, ale tutaj nie ma NIC. TOTALNIE NIC. Ta mapa jest albo pustą makietą, albo mi się gra źle wczytuje. Przez 2 godziny jedyne co znalazłem to kilka skrzyneczek z jakimiś bzdetami, same kwiatki i zabiłem jakieś randomowe potwory. Gdzie są questy, ludzie, jakieś akcje, cokolwiek ?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi