PC do pracy/domu/gier - optymalny zestaw
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
A to chyba, że coś poplątałem Ale pamiętam jak 4060 i 4070 miały bardzo niskie pobory. Jak piszesz, że wyższe niż 3xxx to ok, ale ja pod 3080Ti musiałem kupić 850W gdzie chyba nawet pójdzie 4090 więc mi bardziej chodziło o to, że 4xxx miała niskie pobory względem mocy. -
Przez Elder · Opublikowano
Presja...chcesz nowości płać kombinuj wymieniaj graty...norma. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
@VRmanNie rób scen chłopie. Nie samobiczuj się, bo jeszcze się podpalisz albo oskalpujesz w akcie desperacji. Pisałeś bzdury w protekcjonalnym tonie, to w takim samym stylu dostałeś odpowiedź. O forach mi nie pisz, bo w czasie, gdy korzystało się z TPSA i 0202122 korzystaliśmy z for mailingowych, by nie musieć być cały czas online. Znam historię maila, forów, IRCa, ICQ i innych. Przerabiałem to wszystko, buląc złotymi za każdy impuls. Sam tworzyłem takie fora 30 lat temu. Skończ po prostu próbować na każdym polu próbować "górować". Nawet tu nie potrafisz po prostu zakończyć, tylko "kończysz rozpoczynając" dysputę o historii for (jakby to coś wnosiło do tematu). -
Przez Kadajo · Opublikowano
Możesz ustawić DLSS, jakie chcesz, ale najlepiej jakość -
Przez VRman · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5090-loses-just-1-on-pcie-4-0-x16-specs-but-pcie-risers-could-spell-trouble tl'dr: PCIE5 jest tak potrzebne 5090 jak naszym politykom podwyżki wynagrodzeń za bycie posłem. Risery do 5090 jednak muszą być nowe, bo z riserami do 4.0 i 3.0 mogą być problemy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi