Co sobie ostatnio kupiliście ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ten proc ma jeden limit 162W niezaleznie czy leci stock czy nie -
Przez lukadd · Opublikowano
Na mojej sztuce z -20 i +200 jest w CB23 1.225V. Ale całkowicie nie widzę sensu OC na co dzień na tych prockach. Przyrost wydajności jest mocno symboliczny A tempy gdzie na taktach stock 5225 gdzie daje napięcie ~1.095V przy -20 CO mam w CB23 70stopni to przy + 200 wali ~84 stopnie na moim AIO i jego nastawach -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Taaa powtórka z rozrywki jakbym to już kiedyś słyszał -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
32 cale 2k to jak 24,5 fullhd - mam i polecam, choc z checia bym sprobowal tez 23,8 fullhd lub 27 2k chocby dla experience poziom PPI przy 32 2k jest taki sam prawie jak 24,5 fhd uzyj lupki i wybierz alienware... nie pamietam numerkow chyba ...DM 27calowy albo chcesz IPS i czarny to szary albo VA i czarny to afroamerykanski ale moga byc widoczne smuzenia w mega competetive games - jak grasz w symulatory etc to raczej tobie by to nie przeszkadzalo. jesli chcesz 32cale 2k to tutaj wiecej bedzie produktow z matryca VA: Dell Alienware AW3225DM Samsung Odyssey G6 LS32BG650EUXEN 27cale VA: : Q27G3XMN 27cale ips: AW2724DM lub XG27ACS oba ips po kalibracji, ktora mozsz znalezc na necie swietnie odzw kolory -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Tak, tylko największe straty w rafineriach i stacjach przesyłowych ruskie poniosły koniec 2024 i cały 2025 więc na tą infrastrukturę dopiero popłynie kasa albo jej wręcz nie będzie. Obroty spadły niedużo a jednak zysk poszybował w dół i to w oparciu o spadek ceny ropy i umocnienie rubla, a nie ze względu na zwiększone koszty inwestycyjne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi