leelooo 361 Opublikowano Sobota o 19:53 Opublikowano Sobota o 19:53 wez sobie jeszcze stringi do tego dokup
hubio Opublikowano Sobota o 20:15 Opublikowano Sobota o 20:15 @leelooo rozbawił mnie twój post, ale co mają wspólnego stringi z hulajnogą???? Nie ogarniam....
traczkolwiek Opublikowano Sobota o 20:22 Opublikowano Sobota o 20:22 5 minut temu, hubio napisał(a): @leelooo rozbawił mnie twój post, ale co mają wspólnego stringi z hulajnogą???? Nie ogarniam.... to się zazdrość nazywa ale jak sobie kupisz to się tu pochwal też
ChudyXp Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu W dniu 19.09.2026 o 22:22, traczkolwiek napisał(a): o się zazdrość nazywa ale jak sobie kupisz to się tu pochwal też Możliwe że nie może nawet na takiej śmigać legalnie bez ubrania się jak na wojnę albo bez papierków a co już mowa o Kurkinach i podobnych za wysoki mandat a ja tam znowu na zakupach byłem dwie sztuki tego Xiaomi Tag 2 i sztuka tego Xiaomi Pocekt 5 W na RODOS . Jeden TAG już wmontowałem w hulajnogę bo nie ma Apki Na BT a drugi do kluczy
Rekomendowane odpowiedzi