Kakarotto 729 Opublikowano wczoraj o 14:23 Opublikowano wczoraj o 14:23 Z rana prószyło trochę i był lekki mróz, ale sypie już od 5h i się porządnie biało zrobiło. Teraz jest 0 stopni, jutro 3, czyli będzie padaka pośniegowa.
Filip454 209 Opublikowano wczoraj o 14:27 Opublikowano wczoraj o 14:27 (edytowane) Dawno nie było takiej zimy jesienią Edytowane wczoraj o 14:28 przez Filip454
Kakarotto 729 Opublikowano wczoraj o 14:34 Opublikowano wczoraj o 14:34 Zima jesienią, a w święta +10 i deszcz. 1 1
lukadd 2 912 Opublikowano wczoraj o 15:50 Opublikowano wczoraj o 15:50 Oby to nie było, że w końcu trafi się zima taka co się trafia raz na 20 czy 40 lat Wolę już ten deszcz w święta i 10 na plusie niż metr śniegu i minus 10 A w styczniu czy lutym -20. 2
maras2574 891 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 5 godzin temu, Kakarotto napisał(a): Zima jesienią, a w święta +10 i deszcz. Normalka 4 godziny temu, lukadd napisał(a): Wolę już ten deszcz w święta i 10 na plusie niż metr śniegu i minus 10 A w styczniu czy lutym -20. Wolę ten śnieg (nie koniecznie metr) i -10, i świeże zdrowe powietrze, jak błocko i wiatr przy +10
ODIN85 3 502 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Godzinka odśnieżania. Takie coś ostatnio pamiętam 1 listopada w latach 90ych 1
lokiju 526 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu A u mnie już drugi dzień pada deszcz a śnieg widziałem tylko w TV.
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu U mnie się piękna aura zrobiła, ale co z tego jak dzisiaj czy jutro to stopnieje... W ogóle pozamykałbym tych co chodniki odśnieżają... przejadą pługiem na mokrym śniegu, ubiją to, zrobi się "szklanka" i ni wuja nie posypią... to jest patologia. 1
Totek 784 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Najlepsze kombo jest w miastach. Z chodnika na ulicę a pług z ulicy na chodnik i tak to się żyje 1 1
Pitross20 287 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu U mnie już prawie po zimę, jakieś 3/4 śniegu zniknęło, teraz błoto, i zimna mgła. A było tak pięknie... 1
sabaru128 172 Opublikowano 15 minut temu Opublikowano 15 minut temu 10 godzin temu, Totek napisał(a): Najlepsze kombo jest w miastach. Z chodnika na ulicę a pług z ulicy na chodnik i tak to się żyje Poza miastem czasem też się tak zdarzy. 3 godziny temu, Pitross20 napisał(a): U mnie już prawie po zimę, jakieś 3/4 śniegu zniknęło, teraz błoto, i zimna mgła. A było tak pięknie... U mnie tak samo. Połowa już stopniała, jeszcze ze 2 dni bo temperatura na plusie ma być i po ptokach. Następna zima pewnie gdzie koło stycznia może lutego będzie.
Rekomendowane odpowiedzi