Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Niby prawda Prawda Max OC Dla czerwonej armii niby prawda jest prawdą w przypadku procesorów AMD (+ nie widzą zużycia prądu) a dla Intela trzeba wymyślać fikołki. Gdybym nie uszczypnął (bo wiem że pic nie był real) to myśleliby że te 45k to stock -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Barletlake-s na CES stawiacie że pokażą? Co da te ścięte ecores zastąpione p z 36mb lvl3 cache? -
Przez caleb59 · Opublikowano
RayTracing nadal nie działa jak powinien i zarzyna wydajność. Ogólnie wszystko na max (o ile pozwala PC) z wyłączonym RT będzie najlepszych pomysłem. -
Przez tomcug · Opublikowano
Nie masz wallcuś żadnych argumentów, poza powtarzaniem "wał" Twój jedyny argument jest taki, że Intel ma być na szczycie tabelek, nawet w oszukańczy sposób, czyli z sugerowaniem lepszej efektywności energetycznej, niż naprawdę ma A wszelkie rzeczy, które nie pasują Twojemu "spiskowi", jak to, że są również testy na wysokim PL, po prostu ignorujesz Podobnie, jak to, że wałkarskie PL2 wypacza wyniki krótkich benchmarków Na stockowym 14900K nigdy nie ma takiej sytuacji. Wielowątkowe obciążenia lecą równo na 253 W bez wyjątku. Co najwyżej w grach, ale to i tak bez znaczenia, bo nikt nie gra tylko kilka minut. Wallec dostał zawału, widząc ten wynik -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie zawracaj sobie głowy zabezpieczeniem termicznym, przecież nie będziesz go przeciążał, pisałem że zasilacz się nawet nie spoci z takim zestawem bo zostanie mu połowa zapasu mocy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi