Kakarotto 741 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Zima jesienią, a w święta +10 i deszcz. 2 1
lukadd 3 053 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Oby to nie było, że w końcu trafi się zima taka co się trafia raz na 20 czy 40 lat Wolę już ten deszcz w święta i 10 na plusie niż metr śniegu i minus 10 A w styczniu czy lutym -20. 1 3
maras2574 942 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 5 godzin temu, Kakarotto napisał(a): Zima jesienią, a w święta +10 i deszcz. Normalka 4 godziny temu, lukadd napisał(a): Wolę już ten deszcz w święta i 10 na plusie niż metr śniegu i minus 10 A w styczniu czy lutym -20. Wolę ten śnieg (nie koniecznie metr) i -10, i świeże zdrowe powietrze, jak błocko i wiatr przy +10
ODIN85 3 636 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada Godzinka odśnieżania. Takie coś ostatnio pamiętam 1 listopada w latach 90ych 1
AndrzejTrg 2 878 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada U mnie się piękna aura zrobiła, ale co z tego jak dzisiaj czy jutro to stopnieje... W ogóle pozamykałbym tych co chodniki odśnieżają... przejadą pługiem na mokrym śniegu, ubiją to, zrobi się "szklanka" i ni wuja nie posypią... to jest patologia. 1
Totek 856 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada Najlepsze kombo jest w miastach. Z chodnika na ulicę a pług z ulicy na chodnik i tak to się żyje 1 1
Pitross20 307 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada U mnie już prawie po zimę, jakieś 3/4 śniegu zniknęło, teraz błoto, i zimna mgła. A było tak pięknie... 1
sabaru128 176 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada 10 godzin temu, Totek napisał(a): Najlepsze kombo jest w miastach. Z chodnika na ulicę a pług z ulicy na chodnik i tak to się żyje Poza miastem czasem też się tak zdarzy. 3 godziny temu, Pitross20 napisał(a): U mnie już prawie po zimę, jakieś 3/4 śniegu zniknęło, teraz błoto, i zimna mgła. A było tak pięknie... U mnie tak samo. Połowa już stopniała, jeszcze ze 2 dni bo temperatura na plusie ma być i po ptokach. Następna zima pewnie gdzie koło stycznia może lutego będzie.
Kakarotto 741 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada W środę sypało ok. 13h i wyszło z tego 8-10 cm tak na oko. Wczoraj zaczęło się topić, a wieczorem przyszedł mróz i była gołoledź. Jak jechałem po 17 do pracy, to przy 5 km/h dupa latała. Tak przynajmniej było w moim perfekcyjnie zarządzanym mieście. Po dojeździe do "głównej" drogi, było mokro, ale bez poślizgu. Dziś kolejny dzień roztopów, ale trochę to zajmie. Szczególnie, że co noc ma być mróz. Tak czy tak, napatrzyłem się na śnieg, wyryłem sobie ten obraz w pamięci i przywołam za jakieś trzy tygodnie. 🙈 Oczywiście zostawiam otwartą leciutko, furteczkę nadziei na niespodziankę.
Totek 856 Opublikowano Czwartek o 12:37 Opublikowano Czwartek o 12:37 (edytowane) Rano o 5:00 taka temperaturka na Pomorzu. Edytowane Czwartek o 12:38 przez Totek
lokiju 555 Opublikowano Sobota o 04:48 Opublikowano Sobota o 04:48 U mnie -7 miałem wychodzić ale mi się odechciało bo na szczęście nie musiałem.
ODIN85 3 636 Opublikowano Sobota o 08:49 Opublikowano Sobota o 08:49 Już po zimie. Teraz na plusie. 1
kwiatek.pl 19 Opublikowano Sobota o 08:53 Opublikowano Sobota o 08:53 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Już po zimie. Teraz na plusie. Nie po zimie, bo zima się dopiero zacznie, a to chwilowy spływ "ciepła" Zresztą co to za ciepło 🤭
bourne2008 1 267 Opublikowano Sobota o 09:23 Opublikowano Sobota o 09:23 To jest szansa na powrót dla tych co wczoraj utknęli u rodziny. 1
kwiatek.pl 19 Opublikowano Sobota o 09:28 Opublikowano Sobota o 09:28 3 minuty temu, bourne2008 napisał(a): To jest szansa na powrót dla tych co wczoraj utknęli u rodziny. Będę musieli się spieszyć, jak zostaną do Nowego Roku mogą mieć ciężko 🤭
Krystian03 13 Opublikowano wczoraj o 08:58 Opublikowano wczoraj o 08:58 Troszkę opóźniona ta zima. Zamiast śniegu w wigilie to był mocny lód na szybie samochodu że prawie nic nie było widać.
huudyy 3 073 Opublikowano wczoraj o 10:00 Opublikowano wczoraj o 10:00 Godzinę temu, Krystian03 napisał(a): Troszkę opóźniona ta zima. Zamiast śniegu w wigilie to był mocny lód na szybie samochodu że prawie nic nie było widać. Próbowałeś odśnieżyć przed jazdą?
bourne2008 1 267 Opublikowano wczoraj o 10:23 Opublikowano wczoraj o 10:23 Odśnieżyć grubą na pół centa warstwę lodu na całym samochodzie? Ja jak to zobaczyłem to się załamałem i czekałem na drugi dzień aż trochę odpuści.
AndrzejTrg 2 878 Opublikowano wczoraj o 10:29 Opublikowano wczoraj o 10:29 Znajomy na hopla na punkcie nagłośnienia w aucie, kiedyś jak przywaliło takim marznącym deszczem to na parkingu ludzie nie wiedzieli co robić...a on z pilota jebnął po bassie i auto odmrożone szkoda że nie nagrałem, ponieważ bardzo fajny efekt był. 1 1
Kakarotto 741 Opublikowano wczoraj o 13:08 Opublikowano wczoraj o 13:08 Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
ODIN85 3 636 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W nocy była burza ze śniegiem a teraz znowu grzmi 1
AndrzejTrg 2 878 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Gdzie Ty mieszkasz? U mnie w końcu słońce się pokazało
AndrzejTrg 2 878 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu To jakieś słabe wyładowania, ale już po
Rekomendowane odpowiedzi