Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 14.01.2026 o 18:30, ODIN85 napisał(a):

U nas dają radę:thumbup:

U mnie też jeździ. Co prawda to rower elektryczny, ale gruba przesada żeby puszczać ludzi czymś takim w taką pogodę. Nie wiem jak jest w innych firmach, ale w DPD sporo regionów jest obsługiwanych przez prywatne firmy świadczące usługi na rzecz DPD i są normalnie pooklejane ich oznakowaniami. Ewentualnie jeżdżą na własnej działalności, więc wtedy jaki pojazd zakupił lub w inny sposób załatwił sobie od DPD takim jeździ.

@galakty @AndrzejTrg takie wahania pogody, jeżeli zaczynają być coraz bardziej gwałtowne w kolejnych latach, są między innymi oznaką zmian klimatu. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

U caleba to i -20 na Podlasiu :E 

Ale na zachodzie jak wklepałem poznań to tam ledwo 1 stopień podają w dzień, w nocy -6 na początek następnego tygodnia czyli dalej piździarnia, Wrocław ciapkę lepiej, ale też w dzień minimalnie na plusie i w nocy minus. Szczecin podobnie.

Edytowane przez lukadd
Opublikowano

@lukadd się nie ma co śmiać, u mnie(południe Polski) 28-29 styczeń podają -29 w nocy, a przez dzień -15 :E  wiem, wiem że to się pozmienia przecież to prognozy, już jutro dam rękę uciąć że będzie co innego, ale wygląda groźnie :) tym pogodom co podają to wierzę max. 2 dni do przodu, więcej można wcisnąć między opowieści z mchu i paproci.