Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Moim zdaniem tutaj jest Agent Czerwona kartka albo Agent Amarena -
Przez galakty · Opublikowano
Mi chodzi o to że większość muzyki jest zbliżona, jadą na AutoTune, sample bity itp podobne, na jedno kopyto wszystko. Także bawi mnie mówienie że AI robi ściek, bo większość nowej muzyki to ściek. A perełki znaleźć się da wszędzie, również w AI. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@galakty w muzyce masz skończoną ilość dźwięków, ale ich kombinacja z różnymi instrumentami daje wydawałoby się nieograniczone możliwości. Z wokalem to samo, bo są różne barwy, style, ozdobniki itd. Tu chodzi o to, że jak każesz np. wygenerować piosenkę w stylu pop i nie rozwiniesz jakoś specjalnie prompta, to faktycznie po kilku próbach usłyszysz, że zaczynają brzmieć bardzo podobnie, mają ten sam styl budowania utworu, ten sam styl akcentowania, w tych samych momentach robi przejścia, refreny itd. Dopiero rozwinięcie prompta i dokładny opis czego się oczekuje, a najlepiej napisanie jeszcze własnego tekstu, sprawia, że zaczyna to brzmieć odmiennie. -
Przez Send1N · Opublikowano
Czas to ja mam tylko chęci mniej, ja kawaler bez dzieci także u mnie to w drugą stronę działa wyszumiałem się a teraz stopniowo dziadzieje chociaż w sobotę czy w niedzielę nadal potrafię wykręcić taki wynik że startujemy ze znajomymi w multi powiedzmy o 10 rano a koniec jest o 3 czasem 5 nad ranem w poniedziałek także wykręcam w jedną dobę lepszy wynik niż nie jeden gamer grając regularnie na co dzień -
Przez galakty · Opublikowano
Może już roboty będą... A jak nie to imigranci (iks de). Mocno się społeczeństwo zmieniło. Kiedyś 3 pokolenia w domu to była norma, miał się kto opiekować. Dziś w dużych miastach często mieszkają sami, ale też co się dziwić jak obecna ekonomia wymaga poświęceń, kariery i pójścia na swoje. Hodowanie krówek i kurek już nie wystarcza. U mnie dziadkowie mieli TYLKO gospodarkę + aktywność w OSP i wystarczało na życie. Dziś wujek już rezygnuje z większości gospodarstwa i poszedł do roboty na 8h, ciotka to samo. Inaczej się nie da.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi