wrobel_krk 851 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Nie kupię gry teraz tylko za 2-3 lata jak załatają albo nigdy - jest tyle gier że w buble nie muszę grać. Nie kupując preorderów i takich padeł dużo by ludzie zmienili ale wolą się męczyć:) 1 2
Reddzik 2 776 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Zresztą Borderlands to siera, która często bywa w bundlu, szybko przeceniona itd, do tego ma w cholerę dlcków, season passów a nawet miewają postacie wrzucone w formie DLC. Załatają, będzie wersja complete ultimate all dlc i wtedy się zobaczy. Borderlands 3 jest już od dawna za pół darmo wraz z dlc, sam tak nabyłem. Borderlands 4 nie różni się od 3 praktycznie niczym, poza feralnym działaniem na minus, a na duży plus to polskie napisy Edytowane 12 Września przez Reddzik
wrobel_krk 851 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 9 minut temu, userKAMIL napisał(a): Ja nie pamietam już chyba gry, która latała bez DLSS/FG w 120 klatkach 1
tomcug 2 441 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Cody i Battlefieldy to już chyba ostatnie "normalne" gry, jakie zostały Ale na pewno w tym BF6 da się niżej zejść z FPS-ami, TPU niemal zawsze ma mało wymagające miejsca. Natomiast co do wymagań Borderlands 4, to wystarczy napisać tyle - UE5. 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września @tomcugAle tam będzie w tych wymagających miejscach bardziej procek czy grafika siadać?
tomcug 2 441 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Jedno i drugie Zależy od scenariusza. 1
Dimazz 569 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Godzinę temu, wrobel_krk napisał(a): Nie kupię gry teraz tylko za 2-3 lata jak załatają albo nigdy - jest tyle gier że w buble nie muszę grać. Nie kupując preorderów i takich padeł dużo by ludzie zmienili ale wolą się męczyć:) nie połatają bo to UE5. Potrzebny lepszy sprzęt który wyjdzie za generację lub dwie dla mnie to niezrozumiałe bo grafika jest specyficzna i rozmazana, rozpaćkana. Dlatego są subtelne różnice między częściami i ciężko usprawiedliwić wymagania Edytowane 12 Września przez Dimazz
Frog67 389 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Kombinuje nieco z ustawieniami sobie czysto doświadczalnie mieszanka kilka medium wiekszość high i kilka ultra high z FSR4 Performance 4K (czyli realnie renderuje z 1080p) i jak widać zazwyczaj między 65-75fps stutteru nie czuje specjalnie może jeszcze pobawie się ustawieniami 5700X3D / 32GB 3200 CL14 / RX 9070 Tu nieco wyższe ustawienia i 60-65fps najwięcej z tego co zauważyłem to Lumen wciąga i podejrzewam ze optimum będzie coś koło medium. Aktualizacja mała - W zasadzie między Lumen Medium a High nie ma różnicy w wydajności, ale między High a Ultra to juz ponad 10% w dół. Edytowane 12 Września przez Frog67
userKAMIL 857 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 2 godziny temu, wrobel_krk napisał(a): Nie kupując preorderów i takich padeł dużo by ludzie zmienili ale wolą się męczyć:) Ja tam się nie męczę wręcz przeciwnie bawię się świetnie. 1
Frog67 389 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Dwa SHIFT code do wykorzystania w Borderlands4 działają bo już wklepałem T9RJB-BFKRR-3RBTW-B33TB-KCZB9 THRBT-WW6CB-56TB5-3B3BJ-XBW3X Każdy z nich to 1 zloty klucz 1
Frog67 389 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września W głównym Menu gry opcja SHIFT zakładka nagrody 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Każda część miała w cholerę tych kodów, w naszej bazie można otwierać skrzynki i zdobywać bronie itd, loot jest zależny od naszego poziomu. Kiedyś nabiłem sporo kluczy chyba do Borderlands 2, można było prawie w nieskończoność otwierać i zdobywać co lepsza broń jak się miało farta- RNG.
Frog67 389 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Najlepsze jak czytam na reddit jak to piszą że opcja Volumetric Cloud Shadows i jej wyłączenie daje kopa 20-30fps, a niektórzy wręcz piszą o zdublowaniu klatek! co wydaje mi się niedorzeczne, tymczasem u mnie ta opcja i jej wyłączenie NIC nie daje no... może jedną klatke Ogólnie testując większość opcji graficznych mam wrażenie że nic nie dają jeśli idzie o przyrost wydajności poza Lumen Ultra High a High to róznica na oko jakieś 12% boosta do wydajności. 1
userKAMIL 857 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Ja mam pytanko jeszcze o bronie. Czy jak coś fajnego znajdę to mogę jakoś to ulepszać aby dalej tym grać na wyższych poziomach?
Reddzik 2 776 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Nie pamiętam ale chyba nie było craftingu, nie przypominam sobie, bronie się zmieniało wraz coraz lepszym dropem/wyższym poziomem postaci i mocniejszymi przeciwnikami.
Frog67 389 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 22 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Ja mam pytanko jeszcze o bronie. Czy jak coś fajnego znajdę to mogę jakoś to ulepszać aby dalej tym grać na wyższych poziomach? Nie nie mozesz ulepszyć broni co najwyzej może ci wypaśc ta sama z lepszymi statystykami, bo każda broń ma pewne widełki Widze że to chyba twoje pierwsze Bordersy bo takie pytania a nie inne, chyba że dali opcje poprawiania broni ale to było by absurdalne w looter shooterze.
userKAMIL 857 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Dwójkę coś tam kiedyś grałem te ostatnie opowieści Tiny też ale nie pamiętałem już jak jest z tą bronią. Trochę szkoda, że jak coś fajnego znajdziemy to do końca już tym grać ciężko.
zozolek 313 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Godzinę temu, Frog67 napisał(a): Nie nie mozesz ulepszyć broni co najwyzej może ci wypaśc ta sama z lepszymi statystykami, bo każda broń ma pewne widełki Widze że to chyba twoje pierwsze Bordersy bo takie pytania a nie inne, chyba że dali opcje poprawiania broni ale to było by absurdalne w looter shooterze. Akurat kilka lat temu zagrywajac sie w the division roolowałem sporo, byle perka w giwerce polepszyć 😁 Przy 5 buffach, 10 współczynnikach ciężko wydropić wymarzony sprzęt.
Reddzik 2 776 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września To jest loot shooter, tego leci od groma, do tego jak się dodaje klucze "shift kody" to dodatkowo można próbować szczęścia w losowaniu, na prawdę jest masa sprzętu.
Radziuwilk 414 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września A jak sie gra panowie? Jako fan kupie i tak tylko pytanie czy dzisiaj czy nie dzisiaj hehe
userKAMIL 857 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Filling strzelania napewno jeden z najlepszych ma rynku. Czysty fun z gry jest ogromny. 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września widzę, że są zawody w najgorszym zoptymalizowaniem gier na ue5... Ale co się dziwić jak frajerstwo i tak im daje zarobić.
Rekomendowane odpowiedzi