Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysoka cena Borderlands 4 została potwierdzona, przynajmniej dla Polski. Najtańsza wersja strzelanki i tak kosztuje „niewiele” w porównaniu do najdroższej

Cytat

Standardowa wersja Borderlands 4 kosztuje 299 zł na PC i 339 zł na PS5 oraz XSX/S.

Za edycję Deluxe trzeba zapłacić 429 zł na wszystkich platformach.

Najbardziej „bogata” wersja, Super Deluxe, kosztuje 529 zł na wszystkich platformach.

• Sad 1
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wziąłem z plati za 30 jurków i czekam na dzisiejszą premierę. Mam znajomka do gry więc też inaczej w takim klimacie. Jak ktoś będzie miał ochotę dołączyć to piszcie na priv.

Mam też pytanie jak wygląda zapis postępów w grze przy co-opie? Jeżeli hostem będzie znajomek to ja też postępy zapiszę w kampanii u siebie czy tylko On?

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

Jak ktoś lubi tą serie to myślę, że będzie zadowolony. Wszechobecny humor naprawę robi tu robotę. ;)  ''Kłapacz'' (świetne jest polskie tłumaczenie) od pierwszych dialogów sprawia, że uśmiech się pojawia na twarzy. 

U mnie 4K\DLSSQ\FG\Ultra i jest 100-120FPS dobrze to wygląda ta komiksowa kreska świetnie pasuje do tego świata. Czuć też w kościach jak hedy siadają! Zapowiada się zabawa na wiele godzin.

P.S. Znowu lock 30FPS na fimiki masakra jakaś ale pewnie mod lada chwilę wyjdzie. Był też bug z dźwiękiem w ekwipunku jak na broń się najeżdżało ale właśnie update wyszedł.  

Borderlands®4   11.09.2025 18_56_33.png

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Jest hdr?

Jest i miałem pytać jak to ustawić tak aby oba te prostokąty zlewały się w jeden? W sumie średnio to widać na tym SS ale są dwa i jeden bardziej szary.

Borderlands411_09.202519_06_46.thumb.png.8b9e0a1e307aa382ff4fdd47a31b7eac.png

IMG_1092.jpeg

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 26.08.2025 o 15:06, Phoenix. napisał(a):

Niestety nie dostaje sie klucza tylko trzeba powiazac konto steam z apka nvidia wiec gierka przypisana do konta :D Moze bedzie jakis benchmark.

Ja miałem klucze i takie i takie, tzn. dwa kody do nVidia app i jeden klucz steam. Z jednego sklepu kody nVidia app - karty zapakowane w brązowy zewnętrzny karton producenta - Asus. 

I z drugiego sklepu ta sama karta Asus bez brązowego zewnętrznego kartonu tylko standardowe kolorowe pudełko - kod steam. Także dwie różne dystrybucje. 

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano (edytowane)

Pod wrażeniem jestem ilości wszelakich efektów cząsteczkowych pod czas walki. Wszelkie podpalenia, iskry, dymki, mgiełki czy rozpryski krwi no kapitalnie to wygląda w ruchu! 

Jest też pełna haptyka na padzie i mega dobrze czuć te bronie! Strzela się wybornie wręcz. :bandyta:

Borderlands®4   11.09.2025 19_48_06.png

Opublikowano (edytowane)

obraz.png.0bd89ba7ad494a1b9b51f260ad747dbd.png

obraz.png.4819b9d07a4f2cf3e60c992425641e95.png

Wiem z czym to się je, na premierę tego nie biorę, te gry szybko tanieją- patrz Borderlands 3, do tego to na jedno kopyto. Dodatkowo mamy UE5 więc kolejne bolączki

Cytat

Game is buggy as hell on release.
My system specs:
Ryzen 9800X3D
64GB RAM
GeForce RTX 5090
LG Ultragear 5Kx2K monitor

Game crashed during the into sequence right when your dropship flattens the psychos. After that, game would not even load, claiming "Steam must be running" (it was). Steam verified the install files were good. I deleted my saved game and then the game loaded, but fell back to 3440x1440. I selected Windowed Fullscreen and the game crashed... Relaunched the game and it came back up in the correct mode, then crashed while trying to select a character (I skipped the cutscenes to get there)!

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1