Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Let me solo her gra teraz play test:

Edit: Kabaret z serwerami. Przez kilkadziesiąt minut oglądałem stream, podczas którego gość próbował zalogować się do gry. xD  @AndrzejTrg może jednak problem z ER nie jest po Twojej stronie. :E 

Edytowane przez Jaycob
  • Haha 1
Opublikowano
16 godzin temu, lamparcicho napisał(a):

No tak najlepiej niech gry będa darmowe, do coopowego multi z battle royale dodajmy powolną eksplorację małej mapy na pewno każdy będzie szczęśliwy, a no randomy którzy w grze online nie wiedzą co jest 5 to też minus gry, a i za trudno też źle.

Zamiast poruszyć faktyczne problemy np. agresywną monetyzację, sieciowe problemy, optymalizację itp. 

Opublikowano

Kto ma głowę na karku ten sobie sam ocenia produkt, albo patrzy na kogoś "znanego" (na kim wie że może polegać) a nie słuchać byle jakiego nołnejmna których jest po prostu za dużo.

Że się jaram soulsami jak małe dziecko, tak to w ogóle mnie nie interesuje :) 

• Upvote 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Poczekam do weekendu, ale na pewno ogram. Cena całkiem nie jest wygórowana a replayability pewnie spore.

Do tego podobno ma być tryb solo więc to dodatkowy plus, fajnie będzie zobaczyć starych odświeżonych bosów a i całkiem nowych, ten smok z ostatniego gameplayu wyglądał na najlepiej zaprojektowanego do tej pory przez FS.

Edytowane przez Little Sun
Opublikowano

To pod solo też to będzie robione? Bo tylko mówili o standardowej opcji 3 osobowej, a czytałem że gracze trochę narzekali że nie ma opcji 2-osobowej, ale w późniejszym terminie będzie.  

No tego smoka widziałem wczoraj na jakimś streamie, kozacko się prezentował :D ale ze smokami mam złe, a nawet bardzo złe wspomnienia z DS3 :p 

Będę śledził rozwój tej gry, no ale dalej twierdzę że taka mechanika nie dla mnie. A nawet jakbym chciał, to nie mam gdzie tego wcisnąć bo raz że zacząłem dlc do ER, a później Lies of P w kolejce, także ten tego ;) 

Opublikowano
Cytat

(...)dla mnie gra w „Nightreign” solo nie ma żadnego sensu i nie sprawia mi żadnej radości. Zwłaszcza, że kiedy przegram z bossem w pozostałych grach From, wystarczy, że się chwilę przebiegnę i już mogę spróbować ponownie, mogę uczyć się strategii, zapamiętywać ruchy. Tutaj trzeba najpierw znowu przeżyć dwa pierwsze dni, więc w najlepszym wypadku czeka cię jakieś 30 minut przerwy, między jednym podejściem, a drugim. I nie stajesz się nawet w trakcie silniejszy, bo jedyne, co dostajesz za przegraną, to dwa losowe relikty (mogą podbić lekko którąś statystykę, podbić umiejętność, dać startowego buffa i tym podobne rzeczy), ale miejsca na postaci mamy jedynie trzy więc bardzo szybko przestaną one w istotny sposób zmieniać nasze podejście do gry. Nie tak wyobrażam sobie dobrą zabawę.

Z recki PPE

Opublikowano

A czy ja pisalem, cos o dotykaniu ?? NIE.

3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

więc gdzie Ty widzisz że napisałem że to "dotknę"?

Nigdzie bo nie mozna widziec czegos czego nie ma wiec nie moglem sie do tego odniesc. Napisalem, ze sie "rozgladniesz" co odnosilo sie do twojego "dzis poszukam i ogladne".

A rozgladanie to pierwsza seoga do zakupow ;)