Łącznie dwóch chłodnic w AIO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
Czy AI pozwoli wyjść z kryzysu? Co chińczycy(?) opublikowali... https://genesis-embodied-ai.github.io/ -
Przez Lypton · Opublikowano
No przecież nie od dziś wiadomo, że liberalizm/libertarianizm nie walczy z biedą, a z biednymi. -
Przez Áltair · Opublikowano
Tytuł powinien brzmieć: policja oddała strzały ostrzegawcze. Bo żadnej strzelaniny między stronami nie było Co do jarmarku bożonarodzeniowego. No k... nic się nie nauczyli przez lata. Powinni takie miejsca ogradzać betonowymi pojemnikami, a ludzi przepuszczać przez bramki. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Mogą sobie mieć rację. To jest jak kupno auta, które jest mało popularne, ultra drogie, albo np. uznawane za awaryjne etc. Ktoś widzi w tym sens, podoba mu się design tego pojazdu, albo ma jakieś inne swoje powody na kupno - stać go, kupuje. To nie znaczy, że wszyscy wkoło narzekający na usterki czy np. idiotyczną cenę nie mają racji - mają, ale to jest ich racja i ich wybór. No chyba, że odbywa się tzw. czepialstwo byle wpasować się w trend (patrz: narzekanie na stabilność w pionie i poziomie, na brak usb-a z przodu konsoli - gdzie w slimie też nie było, na tandetne pudełko i brak premium kartoników w środku). Natomiast odnosząc się do tego co napisałem wcześniej - przed premierą nafapowani redaktorzy najpewniej wykupieni przez SONY jęczeli ze szczęścia jak to PROsiak wymyśli koło na nowo. Pewnie część osób się na to nabrała - o takie miśki z prasy mi właśnie chodzi :> -
Przez lysyn · Opublikowano
Mam problem i nie wiem jaka jest przyczyna. Podczas gry w Diablo Immortal raz na jakiś czas przy dużym natężeniu mobów, efektów następuje nagłe freeze i trzeba wyłączyć kompa. Procek 9800X3D, płyta MPG X870E CARBON WIFI, 2 x 32 GB ramu, karta GTX 4070 Ti super. Mam ustawione curve na 22 wcześniej na 24 i to samo się działo. Reszta ustawień napięć na auto. Wcześniej miałem GTX 4090 i nie miałem takich akcji (ale wątpię że to przez grafikę). Temp procka w stersie nie przekraczają 80 stopni. Co zrobić?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi