Wymiana karty graficznej z RX590 na ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Spadek wydajności swoją drogą ale np mój znajomy w hunt showdown zawsze miał włączone nagrywanie aby później sobie przycinać klipy jak zrobił jakąś fajną akcję itp a ten soft robi coś takiego że co drugą grę podczas ładowania mapy dostaje freeza i jedynie alt+f4 pomaga wywalił apkę całkowicie i problemu nie ma od tygodnia tylko że nie może nagrywać ze starym experience nigdy tego problemu nie było. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Wszędzie po deszczu, wszędzie dziury, zapadnięcia itp. aby mogły powstawać kałuże. Byle jakoś wcisnąć RT. Swoją drogą od ilu już lat w serii NFS jeździ się cały czas po mokrym mieście? Bodaj od NFS MW 2012 -
Przez wowo89 · Opublikowano
Witam serdecznie! Właśnie jestem na etapie zmiany mojego serwera NAS i z CPU Pentium G7400 chcę przerzucić się na Odroida H4+ z elementem montażowym do micro ATX i wrzucić to w normalną obudowę Poszukuję zasilacza gold+ (jak najcichszy) który da radę ogarnąć tą płytę z CPU (max pobór według testów na youtube to okolice 30W) do tego dojdzie 5dysków HDD + 3 dyski SSD, ewentualnie dwa wentylatory obudowy ustawione na minimum obrotów, byle przewiew robiło. Wszystko wejdzie w obudowę ATX, więc standardowy zasilacz nie żaden SFX czy coś innego niestety na zasilaczach się nie znam, szczególnie na ich głośności liczę na wasze doświadczenie Za pomoc z góry dziękuję -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Trump już odleciał, powiedział że zajmie Grenlandię i kanał Panamski, bo tak No może jest w spisku z ruskami i pisem -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja wiem że skalery i FG to "zło", i ostatnio twórcy gier nakazują używanie tego nawet najlepszym kartom na rynku, dla mnie FSR/DLSS to było coś co pozwoli przedłużyć żywot karcie graficznej, takim kartom które nie kosztują fortunę, a mamy że nawet do Stalkera 2 RTX 4090 w 4k, do czego karta została wręcz stworzona musi ratować się DLSS a nawet FG. Wiem, że to bubel i jest nie na miejscu o tym pisać, dawać do porównania. Celuję w 9700XT lub 9700, zobaczymy jakie ceny i jakie możliwości będą mieć nowe karty z konkurencyjnej stajni celuję w maks rtx 5070 ewentualnie rtx 5060Ti 16gb. Jeszcze 2 tygodnie i będziemy mądrzejsi o kolejne detale, nigdy nie miałem parcia na premiery nowych GPU, ale niestety ostatnie gry nawet jeśli nie grałem pokazują, że era 8gb vram odchodzi do lamusa, więc zainteresowałem się premierą bo niestety ale czeka mnie przesiadka na nową karcioszkę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi