Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking użytkowników
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Obecnie jest mega lipa z cenami GPU. Nowe 4070Ti super w zasadzie zaczynają się od 4k pln A używki też trzymają cenę. Trzeba czekać na premierę sklepową nowych GPU i wtedy będzie wiadomo w którą stronę to pójdzie, ale raczej tanio nie będzie. Przynajmniej w najbliższych miesiącach. Być może tylko ten nowy radek będzie miał sens w twoim budżecie. Ale to wyjdzie w praniu. -
Przez cichy45 · Opublikowano
Dlaczego? Im większa płynność tym lepiej chyba. -
Przez Reddzik · Opublikowano
@Brolly był nawet temat na pclabie, ale ja go nie zachowałem. Karta to msi 1660ti gaming x, mam ją cały czas bo nie sprzedam z takim problemem, jest u mnie jako zamiennik w razie problemów. Kupiona niby gwarancja, ale sklep lipny i po chwili upadł, zostałem z niczym, a karta miewała hotspot dosyć kosmiczny 20-30C+ różnicy zależnie od obciążenia, udało się wysłać do msi omijając sklep-w stanie likwidacji, zapewne zmienili pastę i wsio, po 6 miechach, czy maks roku wszystko wróciło, dałem kumplowi do sprawdzenia, to stwierdził, że radiator nie dociska w jednym miejscu do rdzenia stąd trzeba nasmarować grubo pasty- wpierw dał cienko i nie pomogło, więc karta nie do końca była dobrze działająca. Nie byłem zadowolony z używania karty, dlatego ogólnie nie kupuję używek i bardzo rzadko zmieniam sprzęt, gdyby nie te 8gb vram pewnie bym z rok, może dłużej przesiedział na karcie, a tak 3 stycznia(wczoraj) rtxowi stuknęło 2 lata i dłużej nie posiedzi w moim kompie. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Równie dobrze możecie użyć pasty do zębów. I też będzie działać. Ogólnie to nic nie musicie użyć i też temperatury nie wyskoczą nagle przez okno jeśli dobrze dociska do IHS. -
Przez Tornado3 · Opublikowano
U mnie jeszcze delikatny bottleneck na GPU bo średnia nie zgadza się z tą w tabelce
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi