Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking użytkowników
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Kuzyn jak jedzie do PL z NL to po drodze 3 razy staje wytrzeć zderzak z sadzy w mercedesie (brak dpf i program zrobiony mocno po bandzie), bez problemów to przechodzi przegląd w NL, tyle że kosztuje dodatkowe 50EUR -
Przez ElKojot · Opublikowano
Tak to u mnie na uwqhd 144hz wygląda. -
Przez jagular · Opublikowano
No, panowie, jest ciąg dalszy telenoweli Najpierw streszczenie poprzednich odcinków: - Panek doszukuje się uszkodzeń na wynajętym aucie, ale nie dostarcza zdjęć tych uszkodzeń i zlewa kontakt - Panek pobiera sobie karę za uszkodzenia - sprawa idzie do banku do chargebacka kary na karcie, bank zwraca kasiorę W tym odcinku: - Panek po paru tygodniach i przerwie w komunikacji, oraz (moja szklana kula) utracie kasy z oszukanej kary wysyła jednak maila ze zdjęciami szkód. Wreszcie! Twierdzi też że skoro myśmy nie dostarczyli dowodów że jesteśmy niewinni to jesteśmy winni. Dla podkreślenia tego faktu dodaje trochę paragrafów itd. - i teraz jednak zonk: uszkodzenia na zdjęciach nie zgadzają się z protokołem oraz na jednym ze zdjęć widać element maskujący (plast miodu), którego nie było na samochodzie, który był wynajmowany Co za ....autocenzura. I teraz pytanie: co w świetle polskiego prawa Panek jeszcze może? Bo walczyć to jeszcze próbuje. Nie mam ochoty na odpisywanie na tego maila. Kasiora została zwrócona przez bank. Coś robić? Nie robić? PS. Nie zdążyłem jeszcze zgłosić ich do UOKiK. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Albo to już były ceny, które miały zostać ujawnione dopiero na konfie, przynajmniej te od 5070 Ti w górę. -
Przez kekeke · Opublikowano
Chyba nie masz hotswapa wiec nie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi