Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, bourne2008 napisał(a):

Bez urazy ale ten nowy predator to jakiś wymysł kultury woke ?

ono/jemu predatoru :) 

Nie wiem jak się to ma do "lore" predatorów, ale jest ich kilka gatunków, więc to może być jakiś jeden z nich.

Opublikowano
3 godziny temu, j4z napisał(a):

Czy już jesteśmy na tym etapie, że już nigdy nie powstanie żadne nowe, fajne uniwersum? 

Pewnie są jeszcze fajne uniwersa, ale jak się za to biorą ludzie od woków i innych lpg to nic dobrego z tego nie wychodzi, i podobno ludzie uczą się na błędach... ale nie w tym wypadku.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Pewnie są jeszcze fajne uniwersa, ale jak się za to biorą ludzie od woków i innych lpg to nic dobrego z tego nie wychodzi, i podobno ludzie uczą się na błędach... ale nie w tym wypadku.

Może McFarlane dałby radę?

Bo Taika Waitiki prze Thor. Love&Thunder się przejechał strasznie. Niestety.

Edytowane przez Akuki
Opublikowano
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Prey bylo spoko.

Mi też się podobał z resztą pisałem już o tym, kumplowi który jest anonimowym krytykiem :E prey też siadł a na większość tytułów to on najeżdża ;) oglądało się to o niebo lepiej niż np universum marvela po avengers end game.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Niekoniecznie. Zarówno Matthew, jak i reżyser - Paul Greengrass - są na zakrętach swoich karier. Greengrass od Kapitana Philipsa nie nakręcił dobrego filmu (a to już ponad 10 lat), a McConaughey po kilku wtopach z ubiegłej dekady (po Interstellar rzadko kiedy trafiał z filmami), zawiesił karierę na kilka lat.

Edytowane przez Lypton