Kadajo 7 406 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Neve Campbell zaraz będzie wyglądała na starsza niż Courteney Cox w tych filmach
Send1N 4 162 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @ODIN85 tak się składa że w tym roku odświeżyłem sobie obie części po latach i oglądało się wyśmienicie, to jeden z tych filmów które można obejrzeć kilka razy w życiu 2
poszukiwaczGPU 89 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Zwiastuny wyglądają całkiem całkiem. Trzeba jechać 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada To rozumiem Oficjalnie ogłoszono scenarzystów nowego kinowego Star Treka, który nie będzie związany z niczym, co do tej pory w uniwersum powstało. Wygląda na to, że na widzów czeka kompletnie nowe otwarcie filmowej części uniwersum.
Klakier1984 726 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada W dniu 11.11.2025 o 02:47, Pentium D napisał(a): Gdzie to można zobaczyć ? 1
Lypton 953 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) 46 minut temu, Klakier1984 napisał(a): Gdzie to można zobaczyć ? Właśnie zobaczyłeś. Nic więcej nie ma. Historia tego "filmu" zaczęła i zakończyła się na trailerze. Edytowane 16 Listopada przez Lypton 1 1
miro 702 Opublikowano Poniedziałek o 08:51 Opublikowano Poniedziałek o 08:51 Chyba nie ma nikogo kto nie oglądał " wielkiego błękitu " , a jeśli jest to niech się nawet nie przyznaje a poważnie, 23 stycznia wchodzi do kina całkowicie odrestaurowana wersja tego megakultowego filmu. Chyba nikt nie miał okazji oglądać tego w kinie, przyznam że chętnie się wybiorę z starszym synem. 2
Kadajo 7 406 Opublikowano Poniedziałek o 09:14 Opublikowano Poniedziałek o 09:14 Świetna muzyka Eric'a Serra. 1 1
Send1N 4 162 Opublikowano Poniedziałek o 15:10 Opublikowano Poniedziałek o 15:10 @miro oglądałem dopiero na początku tego roku z twojej polecajki piękny film i mega klimatyczna muzyka jedyne co to w oczy kuła ta kiepska jakość, nie znalazłem żadnego remastera na torrentach, a szkoda bo często kultowe klasyki można znaleźć przerobione do 2160p x265, chwile temu nawet pierwszego aliena 1979 w takim remasterku obejrzałem. Odrestaurowana wersja na dużym ekranie to może być cudo 1
miro 702 Opublikowano Poniedziałek o 15:31 Opublikowano Poniedziałek o 15:31 nie spotkałem się z taką wersją upscalling, sam mam wersję reżyserską ( 2:48) na płycie BR, ale to "tylko" full HD. Zapewne na wiosnę po tym jak przemknie ten film przez kina wyjdzie prawdziwe 4K czy to na płycie, czy w streamingu. Dziś czytałem, co jest bardzo ciekawe, w kinach będą teoretycznie obydwie wersje, kinowa z 1988 i ta reżyserka 30min dłuższa, zmontowana lata później. W normalnej dystrybucji w multikinach będzie wersja zwykła, rozszerzona tylko na pokazach specjalnych ( czytaj, obejrzenie w kinie graniczyć będzie z cudem ) 1
Rekomendowane odpowiedzi