Filmy - zapowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale wyparowało im ponad 90% graczy i się skórki nie sprzedają to im coś powinno dać do myślenia. -
Przez Solo · Opublikowano
Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna nowego zestawu, najmocniejszego w miarę możliwości, ale ostatni popatrzyłem na ceny RTX 5090 i lekko mnie ścięło. Tak na serio, 5090, jakieś 32GB ramu, w miarę topowy procesor - da się to zamknąć w cenie 25k, czy jestem raczej marzycielem? I czy w ogóle teraz warto myśleć o nowym kompie, przy takich chorych cenach, czy jednak lepiej trochę poczekać? -
Przez Gradzik18 · Opublikowano
Już chyba znalazłem winowajcę, w zarządzaniu kolorami z jakiegoś powodu zaznaczoną miałem opcję "automatycznie zarządzaj kolorami dla aplikacji" -
Przez Czarny_PLone · Opublikowano
Jestem skory dużo opuścić ale oczywiście w miarę rozsądku ale zapewniam że byśmy się dogadali co do ceny Pisz na priva i podaj cenę jaka by cię interesowała Generalnie chciałbym sprzedać w cenie obecnego legiona pro 5 z rtx 5070ti obecnie jak chodzą a dorzuciłbym tez 64gb Ram kingston hyper 6400mhz bo obecnie siedzą tam te kości po upgrade, oczywiscie originalne 2x16 też mam w ramach gwarancji -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
oszczedzanie energi off? a moze masz windosowy tryb nocny albo cos takiego? color managament w windowsie jeszczem ozesz sprwadzic - tam upewnij sie ze domyslny sterownik to ten z profilem icc monitora - istaw go domyslny
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi