J4Z66 23 Opublikowano Czwartek o 21:10 Opublikowano Czwartek o 21:10 Superman (2025) Kurna, tyle tego pokazali, że przez chwilę myślałem, że to serial jest. Imo zapowiada się spoko. 1
Pentium D 195 Opublikowano Czwartek o 21:52 Opublikowano Czwartek o 21:52 Według mnie lipa. Wygląda jakby było tam za dużo akcji, za dużo przeciwników i przydupasów Supermana. Dodatkowo znowu gacie nosi na spodniach. 2 1
Lypton 114 Opublikowano Czwartek o 22:49 Opublikowano Czwartek o 22:49 Takie było założenie. Gunn nie chciał po raz kolejny robić origin story, to Superman z ustabilizowaną pozycją w świecie, mający już wrogów i sprzymierzeńców. Gacie na wierzchu to po prostu powrót do korzeni, ten Superman będzie Supermanen klasycznym, good guyem. 1
Pentium D 195 Opublikowano Piątek o 01:55 Opublikowano Piątek o 01:55 (edytowane) 3 godziny temu, Lypton napisał(a): Takie było założenie. Gunn nie chciał po raz kolejny robić origin story, Wyskoczenie z nowym aktorem w roli Supermana i od razu z czterema (lub więcej) innymi supkami to kiepski pomysł, ale i tak się to sprzeda bo Superman. Szczerze nie czekam (chyba, że zrobią wersję deep fake z twarzą i głosem Cavilla ) Edytowane Piątek o 01:56 przez Pentium D
J4Z66 23 Opublikowano Piątek o 02:04 Autor Opublikowano Piątek o 02:04 4 godziny temu, Pentium D napisał(a): Wygląda jakby było tam za dużo akcji Tak, mam obawy, że chcieli za dużo napchać, jak na jeden film. Zobaczymy. Jak oceny będą powyżej 6/10, obejrzę, w domu. 1
Send1N 667 Opublikowano Piątek o 07:23 Opublikowano Piątek o 07:23 Pytanie czemu nie Nicolas? chwile temu we Flash'u się pojawił
Stjepan 487 Opublikowano Piątek o 09:35 Opublikowano Piątek o 09:35 Superman biały, Lois biała, Lex Luthor biały, to mi się podoba, ten film może przypominać filmy z lat 70 i 80 z Christoferem Reevem które lubiłem za dzieciaka. 1
Lypton 114 Opublikowano Piątek o 10:03 Opublikowano Piątek o 10:03 (edytowane) 30 minut temu, Stjepan napisał(a): (....) ten film może przypominać filmy z lat 70 i 80 z Christoferem Reevem które lubiłem za dzieciaka. That's the point. Evil/edgy/dark Superman to temat tak przer***any w ostatnich latach, że taki powrót do dziedzictwa tej postaci to teraz coś świeżego. Edytowane Piątek o 10:06 przez Lypton
Badalamann 185 Opublikowano Piątek o 10:21 Opublikowano Piątek o 10:21 Nie ma czegoś takiego jak za dużo akcji w kinie superbohaterskim. 1
J4Z66 23 Opublikowano Piątek o 11:39 Autor Opublikowano Piątek o 11:39 Nie chodzi o za dużo akcji, a chodzi o za dużo wątków. 2 godziny temu, Stjepan napisał(a): Superman biały, Lois biała, Lex Luthor biały Toć to jawna dyskryminacja!
Badalamann 185 Opublikowano Piątek o 13:47 Opublikowano Piątek o 13:47 Spokojnie, będzie jakiś główny, z finalnym głównym starciem i do tego dużo akcji i przy okazji jakichś pomniejszych tematów w trakcie filmu.
J4Z66 23 Opublikowano Piątek o 16:22 Autor Opublikowano Piątek o 16:22 (edytowane) Ale piesek supcio. Edytowane Piątek o 16:22 przez J4Z66
Vulc 616 Opublikowano Sobota o 17:28 Opublikowano Sobota o 17:28 Założenia projektu rozumiem, ale trailer mnie kompletnie nie podjarał. Z drugiej strony nie jego wina, fanem Supka nie jestem. I mimo wszystko wolę dark theme w tego typu filmach.
poszukiwaczGPU 24 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W dniu 19.12.2024 o 22:52, Pentium D napisał(a): Według mnie lipa. Wygląda jakby było tam za dużo akcji, za dużo przeciwników i przydupasów Supermana. Tak są robione zwiastuny. A później się okazuje, że w filmie wszystkie "akcje" pokazano już w zwiastunie, a sam film jest przegadany i nudny. Bywało już tak wielokrotnie
J4Z66 23 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Bywało. Dlatego często nie oglądam trailerów. Zależy jak bardzo mi na produkcji zależy. O tym filmie nawet nie wiedziałem, że kręcą. :p W tych czasach często pchają spoilery do trailerów xd
Rekomendowane odpowiedzi