Ignorowanie tematów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Bo to jest sprawa spranego łba. Gość jest arabem, dam sobie rękę uciąć że muzułmaninem. Być może czekał na dogodny moment, być może zradykalizował się bo ktoś z otoczenia taki jest, być może zradykalizował się w sieci a być może coś mu w życiu nie wyszło, miał wszystkiego dość i wjechał rozpędzonym autem w tłum ludzi w imię allacha. Oczywiście święta Bożego Narodzenia to świetny moment dla terrorystów, bo sprawa będzie bardziej nagłośniona a przy okazji my, biali europejczycy dostaniemy po tyłku kilka dni przed jednym z najważniejszych katolickich świąt. Wniosek z tego taki - nawet jeśli muzułmanin jest Twoim sąsiadem, mówi dzień dobry i nie wydaje się podejrzany, to może się zradykalizować w każdej chwili i zamordować ludzi na ulicy. Nie ufam im, nie chcę muzułmańskich imigrantów i nie chcę rządu który się na to godzi bo to jest zbrodnia przeciwko własnemu narodowi. Niemcy zamiast teraz się dziwić powinni zacząć masowo protestować. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
tak będzie szybciutko schodziła 5090 po 13K. -
Przez JestemKotem · Opublikowano
Cały 3W jak i Nullo był dla mnie jakoś obcy, nie słuchałem. Trafił się koncert w Filharmonii z jego udziałem i tak od tamtej pory cały czas w aucie leci zapętlona. Mega klimat. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Już widzę jak gracze kupują karty za 12-14 tys. bo inne się nie opłacają
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi