Rabaty x-kom
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
Jak ktoś ma zamiar na mozy jeździć to jest nowy pithouse beta z wsparciem do fh6 bo widziałem że obecnie ffb na nich nie działa. Ja dopiero od 19 więc liczę że do tego czasu jakieś większe błędy naprawia i się na luzie pogra później -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
FH5 i FM obsługują wszystko z xinput. Vjoy, fanatec, różne kontrolery. Problem, bo niektóre typuje jako kierownica i wyłącza wspomaganie dostępne tylko dla gamepadów. Wtedy trzeba użyć x360ce do emulacji pada od xboxa. Ogólnie jak to w Microsofcie, bałagan. -
Przez Oldman · Opublikowano
do swietnego to wg mnie daleko bardzo daleko, solidny średniaczek w familijnych klimatach i otoczce S-F bardzo hajpowany (moim zdaniem niesłusznie) Dużo dużo lepszy niż jego poprzedni gniotek "Barbarian" tego reżysera ale nie na tyle dobry żeby dawać nagrody , bez jaj. Wg mnie solidne 7/10 (w pełnej 10 stopniowej skali) -
Przez TheMr. · Opublikowano
Bo politykiem jest bardzo łatwo się stać albo zostać. Próg wejścia minimalny, nawet za specjalnie mądrym nie trzeba być. Podstawowa charyzma, trochę gadanego, ciemny lud czyli te 10-15% kupi populizm, w niektórych regionach zdobyć miejsce do sejmu jest łatwiej, trzeba się ustawić tylko w kolejce i przegadać swoich przeciwników. A ci ludzie tylko przeszkadzają i chodzą zadawać jakieś pytania. Pfff.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi