Skocz do zawartości

Akcesoria do Nintendo Switch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minął prawie rok od zakupu Pstryczka, a ja cały czas gram bez żadnych dodatków. Jestem ciekaw czy powinienem coś jeszcze dokupić. Nie mam nawet żadnego etui, bo stwierdziłem że nie potrzebuję jak będę grał głównie w domu, ale obudziłem się ręką w nocniku i wylatuję na święta, także przydało by się dodatkowe zabezpieczenie:D :E

Z czego korzystacie? Jakie akcesoria must have? MicroSD?

Opublikowano

Pomyśl może o czymś poprawiającym uchwyt? Sam Switch pod tym względem nie jest tragiczny, ale dłuższe sesje w trybie przenośnym już mogą się dać we znaki, nie wiem jak to wygląda u Ciebie. Ja kupiłem sobie jakiś czas temu Split Pad Compact od Hori i jest to bardzo wygodne ustrojstwo, znacznie lepsze pod względem ergonomii niż standardowe Joy-Cony.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Sporo tego na rynku. Nie wiadomo co wybrać. :E

A co z MicroSD, każdy pasuje?

18 minut temu, galakty napisał(a):

Zdecydowanie albo Mobapad albo Nitro Deck, te oryginalne joycony czy jak to się zwie to żart, delikatne, wszystko trzeszczy, strach Switcha trzymać :(

Ja Nitro Deck od razu skreślam, ze względu na prawie pełna zabudowę. Nie mógłby włożyć z tym Switch'a do stacji dokującej.;)

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

A właśnie ja wybrałem tylko z tego względu :D Chcę żeby Switch wytrzymał, a wpinane w szynę mimo wszystko zużywają, do tego chwyt lepszy. 

Stacji dokującej w ogóle nie używam, Switch to mobilna konsola, w duże gry gram na PC, tutaj jakieś Mario i inne bzdurki :D 

Opublikowano

To teraz zredukowałem wybór do Split Pad Compact vs Mobapad 6 HD. Ten drugi pad wydaje mi się że jest ciekawszy, ma więcej bajerów jak żyroskop czy wymianne obudowę. Niestety nie widziałem w polskich sklepach i trzeba czekać na zamówienie z Chin.

Opublikowano (edytowane)

https://www.amazon.pl/Kontroler-Split-konsoli-Nintendo-Switch/dp/B08FJ7XY3B?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A2R2221NX79QZP&gQT=1&th=1

204zł za Hori, zaś Mobapad ma na pewno plusy za to czego nie ma Hori, i jest właśnie ciekawszy.

Ja mam etui, tak, żeby się lepiej mi Switch trzymało jak gram w trybie mobilnym, nie kupowałem Hori ani innych tego typu kontrolerów, powiedziałem sobie, że ze Switcha 2 zrobię sobie konsolkę ze wszystkimi gadżetami, i tam się zaopatrzę w tego typu dodatki.

Edytowane przez Reddzik