Petik 0 Opublikowano 24 Grudnia 2024 Opublikowano 24 Grudnia 2024 Posiada ktoś może obudowę thermaltake Tower 600 ? i ma zamontowana kartę wertykalnie ? potrzebowałbym odległość jaka jest po montazu karty wertykalnie do boku obudowy, bo wydaje mi się ze moja wizja nie przejdzie ale wole się upewnić przed zakupem obudowy, posiadam aio 420 to nie problem w niej ale tez mam 4080 waterforce z chłodnica 360 i czy po montazu karty wertykalnie jest szansa wcisnąc tam karte z aio czy tylko poprzez "normalny" montaz karty,
Artur2369 1 Opublikowano Sobota o 19:57 Opublikowano Sobota o 19:57 Największe GPU się mieszczą to pewnie i Twoja tam podejdzie. Mam zawieszona 4090 do gory, ale w CTE C750 i jest bardzo chłodno, powiem. Być może warto sprawdzić w instrukcji obsługi wymiary, ale z tego co spojrzałem to jest tam kilka centymetrów do szyby.
Petik 0 Opublikowano Sobota o 23:15 Autor Opublikowano Sobota o 23:15 Karta weszła bez problemu tylko ze zamontowana "normalnie" a nie wertykalnie bo jak chłodnice od karty zamontowałem to brakuje z 2 cm aby wertykalnie weszła.ale kolejna karta bedzie bez aio wiec bez problemu mój plan wypali
Rekomendowane odpowiedzi