Hub USB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Wy serio myślicie, że na zachodzie to co 2 ma 4090 ? -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Zależnie od monitora i sterownika. Miałem 7800xt parę m temu, siedziałem na jakimś sterowniku, co karta zjadała jakieś śmieszne wartości, obecnie na przedostatnim sterowniku, ten sam ekran mam ponad 40w poboru i też 7800xt -
Przez Spl97 · Opublikowano
Poniekąd to się zgadza, najważniejszy głos mają nie my, a klienci na Zachodzie Europy oraz w USA (czyt. bogatsi od nas, mają nieporównywalnie wyższe zarobki od nas samych). Jeśli oni w pewnym momencie powiedzą stop, to ci co doją także się zatrzymają, gdyż przy takim głosowaniu portfelem ich towary nie będą schodziły, jak zakładali to w excelu. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Jako że rok 2024r. zbliża się już do końca, sądzę że nadszedł już czas na małe podsumowanie. Co najlepszego trafiło na Wasze komputery/konsole w tym roku? Która gra zrobiła na Was największe wrażenie? To nie musi być gra wydana w tym roku, ale gra którą w tym roku ograliście po raz pierwszy Moja osobista topka to: 1.) Yakuza 0 - gra która spowodowała, że kolejne pół roku z mojego życia spędziłem w świecie Yakuzy, od 1985r. aż do czasów obecnych, poznając jedną z najlepszych franczyz w gejmingu kiedykolwiek stworzonych. 2.) Baldurs Gate 3 - o tej grze napisano już chyba wszystko. Wspaniałe doświadczenie, szczególnie teraz gdy gra jest już w bardzo dobrym stanie technicznym i mamy dostępną pełną integrację modów z poziomu gry. 3.) Fire Emblem Three Houses - tytuł o którym wiele słyszałem, ale nigdy nie przysiadłem, aż do teraz. Ponad 183h poświęcone na to genialne doświadczenie - rewelacyjna gra, pod bardzo wieloma względami. -
Przez Petru23 · Opublikowano
3 lata temu były od ok 100tys, za st line x w promocji daliśmy 125tys. Kończą się leasing to auto wraca na rynek Ale... Fabryczny interwał wymiany oleju 30tys wg serwisu skutkuje uszkodzeniem silnika po ok 3 latach / 100tys km. Koleżanka miała awarię przy ok 30tys (zgubiła cały olej na trasie). Ja wymusiłem wymiany co 10tys km.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi